Het is weer zover: de 40vanBreda gaat van start!

Het is weer zover: de 40vanBreda gaat weer van start!

Dit jaar is Easyflex wederom trotse sponsor van de 40vanBreda. Het sportiefste evenement van het jaar zal dit keer in een speciale, alternatieve én Corona-proof editie op 4 oktober plaatsvinden. De route is volledig Corona-proof waarbij er rekening wordt gehouden met afstand en hygiënemaatregelen.

Elk jaar zet de 40vanBreda zich in voor het goede doel. Door middel van het lopen van 40 kilometer in de binnenstad van Breda, zamelen zij geld in voor Stichting Ushersyndroom en Stichting Driving Nurses. Er is inmiddels al €7.540 opgehaald! Het uiteindelijke bedrag wordt later gedeeld na het evenement.

Stichting Ushersyndroom.

Stichting Ushersyndroom is een netwerkorganisatie voor en door mensen met het Ushersyndroom. Het syndroom is een nog relatief onbekend syndroom, waardoor er nog weinig wetenschappelijk onderzoek naar gedaan wordt. Het hoofddoel van de stichting is om het wetenschappelijk onderzoek te bevorderen, wat uiteindelijk zal moeten leiden tot een effectievere behandeling.

Stichting Driving Nurses.

Driving Nurses biedt zorg in de meest afgelegen gebieden van Subsahara Afrika. Denk hierbij aan zorg aan zwangere en recent bevallen vrouwen maar ook aan pasgeborenen. Driving Nurses zet sterk in op educatieprogramma’s voor scholen, zwangere vrouwen en gezondheidswerkers om zo de moeder- en kindsterfte tegen te gaan.

Ik kan/wil er niet bijzijn, maar wil wel bijdragen.

Dat kan dit jaar ook! Je kunt solo lopen en daarmee de 40vanBreda sponsoren, door middel van de virtuele Singelloop Experience App.

 

Meer informatie vind je op de website https://40vanbreda.kentaa.com/

Nieuwsbrief