IDchecker

IDchecker
Dagelijks zijn naar schatting 150.000 mensen ‘zwart’ aan het werk. Voor het grootste deel in veelal ongeschoolde functies in tal van bedrijfstakken zoals de uitzendbranche, schoonmaak, tuinbouw, bouw en horeca. Om illegale arbeid tegen te gaan, controleert de Arbeidsinspectie steeds vaker en strenger op overtredingen. De geldboetes liegen er niet om: € 8.000 per illegale werknemer.

Kies voor gemak én zekerheid
Deze online ID-controle biedt u binnen enkele seconden 100% zekerheid over de geldigheid van een identiteitsbewijs.

ID-controle met garantie
IDchecker, marktleider op het gebied van online identiteisbewijscontrole, biedt ook voor de uitzendbranche verschillende gebruikersvriendelijke (online) oplossingen, waarmee u het legitimatiebewijs van uw uitzendkrachten grondig, snel en professioneel op echtheidskenmerken kunt controleren. Deze ID-controle is mét garantie: als blijkt dat een door IDchecker goedgekeurd ID-bewijs bij controle achteraf foutief is beoordeeld, zal IDchecker de eventuele opgelegde boete voor zijn rekening nemen.

De kosten van een ID-check zijn maar een fractie van de hoge boetes die met regelmaat gegeven worden. Met IDchecker voldoen uw dossiers probleemloos aan de WID/WAV én levert u uw opdrachtgevers de kwaliteit en de zekerheid die zij verwachten!

Simpele werkwijze:
scannen 2. versturen 3. direct resultaat; uitzenden ja/nee

Klanten kiezen voor idchecker:
Hetty Braam, ICT-manager van Timing Uitzendteam:

“Een enorme tijdwinst waar onze intercedenten zo min mogelijk werk aan zouden hebben. IDchecker realiseert dit.” Met IDchecker werken wij omdat we daardoor verzekerd zijn van een goede controle op de ID-bewijzen.”

Huck Chuah, manager Risk- en Kwaliteitsmanagement bij Randstad:

“Identiteitscontrole effectief en efficiënt geregeld”

Richard Klimp, Your Allround Partner BV:

“Waanzinnig mooi programma. Ik zou graag nog het certificaat ontvangen zodat ik alles op mijn website kan plaatsen want IDchecker is zeker een meerwaarde voor mijn en alle andere bedrijven.”

Simpel & zeker
Easyflex gebruikers profiteren van aantrekkelijke korting op IDchecker.

Neem voor een gratis proefabonnement of informatie contact op met Bob Schouten bob@idchecker.nl of 023-5317882

Contactgegevens
http://www.idchecker.nl/
info@idchecker.nl

Nieuwsbrief