In één oogopslag je management data zien met Dataview

In één oogopslag je management data zien met Dataview

Met Dataview heb je de volledige controle over de data van jouw bedrijf. Je kunt gemakkelijk analyses maken van de resultaten en dit direct verwerken in een duidelijke presentatie. Werp met Dataview een scherpe blik op je managementdata!

Wat is Dataview?
Dataview is dé geavanceerde visualisatietool waarmee je de managementdata uit Easyflex op een overzichtelijke én interactieve manier toont. Met één klik zie je jouw data in handige tabellen, grafieken en diagrammen. Zo krijg je je topklanten in beeld, zie je het aandeel van de relatiebeheerders en stijgt je kostenbeheersing naar een nieuw niveau. Je hebt altijd de belangrijkste informatie tot je beschikking om succesvol je bedrijf te leiden en kun je ervoor zorgen dat je altijd de beste beslissingen maakt.

De voordelen van Dataview

Gegevens visueel maken
In Dataview heb je de mogelijkheid van alle cijfers direct een tabel, grafiek of diagram te maken zodat je ze gemakkelijk kunt lezen. Vervolgens kun je ze direct in een presentatie verwerken, zodat je het aan je personeel of collega’s kunt laten zien.

Slim sturen
Je kunt dagelijks slimme beslissingen nemen, omdat je altijd direct een diepteanalyse hebt van jouw cijfers en prestaties.

Gebruiksvriendelijk en snel
Het werken met Dataview bespaart ontzettend veel tijd. Zo blijven filters bewaard als je naar een andere pagina/werkblad gaat en kun je snel in- en uitzoomen op de gegevens. Je hoeft niet steeds een nieuw overzicht aan te maken.

Hoe werkt Easyflex Dataview?

In Dataview werk je met apps die standaard een aantal werkbladen bevatten. Op de werkbladen zie je bepaalde data bij elkaar gegroepeerd met diverse mogelijkheden om te visualiseren en te filteren. Je kunt de filters op een werkblad vrij combineren en ook vrij zoeken op tekst. Drill-down mogelijkheden zorgen voor meer verdieping. Dit snelle schakelen bespaart je veel tijd en zorgt ervoor dat je dieper op je gegevens in kunt gaan.

Interesse?

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar de applicatie Dataview en dat je hier graag meer over wilt weten. Plan dan gerust vrijblijvend een demo in via sales@easyflex.nl of 0162-690410.

Nieuwsbrief