Koppelingen: nu nog makkelijker om te beheren!

Koppelingen: nu nog makkelijker om te beheren!

Koppelen met Easyflex gaat heel gemakkelijk. Waar je met de webservice met gemak je website met Easyflex kan koppelen, biedt de dataservice allerlei mogelijkheden daar nog bovenop, van het bijwerken van flexwerkers tot het ophalen van informatie voor je BI-tool. Als de dataservice aanstaat, kun je eindeloos gebruik maken van deze mogelijkheden.

De web- en dataservice van Easyflex is onder andere beveiligd met een zogeheten license key. Deze sleutel is uniek voor jullie werkmaatschappij. Voorheen als je een koppeling wilde maken, ging dit met een en dezelfde license key. Vervolgens wordt de toegang beheerd door middel van de IP filtering, waarbij je aan moet geven welke IP adressen toegang mogen hebben. Hierdoor kan het door de jaren heen onoverzichtelijk worden met een hele wirwar van IP adressen. Maar, dat is verleden tijd!

Sinds 24 september is het mogelijk om zelf nieuwe license keys aan te maken. Hierdoor is het mogelijk om per koppeling één unieke key te gebruiken en tevens per koppeling de IP filtering te beheren. Is de koppeling niet meer nodig? Schakel dan eenvoudig de gegenereerde key uit. Daardoor is het niet meer mogelijk om met deze license key en de bijgevoegde IP adressen toegang te krijgen tot jullie gegevens.

Staat de dataservice bij jullie werkmaatschappij nog niet aan maar wil je deze wel graag gebruiken om een koppeling te leggen? Neem dan contact op met Sales via sales@easyflex.nl

Meer weten over de mogelijke koppelingen tussen Easyflex en andere systemen? Diverse van onze koppelpartners staan op onze website.

Daarnaast vindt binnenkort het Easyflex Koppelpartnerevent plaats, op 26 oktober en 2 november. Meld je nu (gratis en vrijblijvend) aan via de links in de eerder toegezonden e-mail.

Nieuwsbrief