Livegang nieuwe look-and-feel Easyflex!

Nieuwe look-and-feel Easyflex – Het is zover!

Vrijdag 28 januari gaan we live met de nieuwe look-and-feel van Easyflex. Het nieuwe design is vanaf deze datum beschikbaar voor alle gebruikers.

Wat moet je hiervoor doen?

Vanaf vrijdag krijg je bij het openen van de Easyflex Connector automatisch een melding om de software te updaten. Op deze manier kun je heel eenvoudig updaten naar de nieuwste versie, Easyflex Connector 2.0. Zo kun je dus direct over de nieuwe look-and-feel beschikken!

Afhankelijk van hoe je (desktop) computer of laptop is ingericht, kan het zijn dat je voor het installeren van updates contact dient op te nemen met je systeembeheerder. 

Krijg je de melding niet of ondervind je andere problemen? Neem dan contact met ons op via support@easyflex.nl of de chat. We helpen je graag verder!

Stijlvol & gebruiksvriendelijk

We zijn erg trots en blij met deze ontwikkelingen. Het design oogt namelijk niet alleen beter, het past ook beter bij Easyflex en ons frontoffice-portaal EF2GO.

Daarnaast is het meer van deze tijd en ook nog eens een stuk gebruiksvriendelijker. Er zijn onder andere een communicatiefeed toegevoegd, is het beter geschikt voor schermen met een hoge resolutie en kun je onderdelen inzoomen. Bij ‘Mijn gegevens’ kun je op het tabblad ‘Connector instellingen’ een zoompercentage naar wens kiezen. Het zoompercentage dat je hier instelt wordt bij het eventuele zoompercentage van je (desktop) computer of laptop opgeteld.

Alleen maar voordelen dus!

Kun je (net als wij) echt niet wachten tot vrijdag?

Bekijk hier alvast een preview van het nieuwe design!

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief