SubAdvies

Naar overzicht

Werken met SubAdvies is werken met een partij die verbazingwekkend goed is met subsidies, loonheffingen, kostprijzen en sociale verzekeringen op een zeer vernieuwende manier. En dat merk je. In wie we zijn, onze aanpak en onze unieke applicatie.

We verrassen je met fiscale voordelen waarvan je het bestaan niet wist. We vorderen onterecht afgedragen premies terug en we optimaliseren je werkgeverslasten, nu maar ook in de toekomst.

We analyseren de voorgaande boekjaren van de loonadministratie en vorderen onterecht afgedragen premies terug bij de belastingdienst. Dit kan onverwacht veel opleveren. Bovendien voeren we de correctie door, zodat je nooit weer te veel premies afdraagt, en optimaliseren we je werkgeverslasten.

Zelf hoef je er bijna niets voor te doen. Wij gaan voor je aan de slag, terwijl jullie gewoon doen waar jullie goed in zijn. Vanzelfsprekend waarborgen we de privacy van je bedrijf en van je werknemers.

Daarnaast heb je ten alle tijde toegang tot Mijn SubAdvies, een dashboard speciaal door ons ontwikkeld om alle nodige inzichten te verschaffen om de Nederlandse sociale zekerheid optimaal uit te kunnen voeren. Via Mijn SubAdvies houden wij je continue op de hoogte van alle behaalde voordelen en mogelijkheden om je toekomstige werkgeverslasten te optimaliseren.

Adresgegevens SubAdvies

Skagerrak 2
9723 JR Groningen
http://www.subadvies.nl

Benieuwd of jouw software ook met Easyflex samengaat?

Kom in contact