Meld je aan voor onze kosteloze webinars!

Webinar Easy update

Vanaf dinsdag 27 juli trappen wij af met de Easy update webinar. In deze webinar bespreken wij alle (belangrijke) wijzigingen, verbeteringen en oplossingen die in de afgelopen maand plaats hebben gevonden. Vind je het soms lastig om te begrijpen wat er staat of heb je wat extra toelichting nodig? Dan is deze webinar echt iets voor jou!

We geven je namelijk de mogelijkheid om elke maand weer volledig op de hoogte te zijn! In deze Easy update webinar nemen we niet alleen de belangrijkste wijzigingen door, maar laten we ze je ook aan je zien in Easyflex.

De Easy update webinar vindt plaats elke laatste dinsdag van de maand om 10.00 uur. Je vindt de link om deel te nemen in ons handboek bij de Easy Updates. Inschrijven is niet nodig en deelname is kosteloos.

We zien je graag de 27e!

Webinar EF2GO

Easyflex2Go (ook wel: EF2GO) is het frontoffice-portaal van Easyflex. EF2GO is ontwikkeld om je frontoffice-zaken nóg sneller en efficiënter te regelen. Denk hierbij aan het uitnodigen van kandidaten, het tijdig signaleren van niet aangeleverde gegevens, digitaal uren doorgeven en accorderen, en natuurlijk het digitaal ondertekenen van documenten zowel door de flexwerker, relatie als derde partij. Zo versnel je je dagelijkse processen verder en wordt flexwerk nog eenvoudiger.

Gebruik je EF2GO nog niet en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, sluit dan aan bij de webinar op 5 augustus om 11:00 uur via deze link. Er is geen aanmelding nodig, dus zet het gelijk in je agenda!

Nieuwsbrief