Nieuw in Dataview: Lage Inkomensvoordeel (LIV)

Nieuw in Dataview: Lage Inkomensvoordeel (LIV)

Nieuwe ontwikkelingen
We hebben niet stil gezeten de afgelopen tijd en zijn druk bezig geweest met nieuwe updates en ontwikkelingen door te voeren in Dataview. Lees hieronder meer over een belangrijke update in Dataview:

Dataview Lage Inkomensvoordeel (‘LIV’). 
Meer voordeel uit het LIV halen en direct inzien wat je opbrengst kan zijn? Dat kan vanaf nu door de nieuwe werkbladen in Dataview. In Dataview zijn twee werkbladen toegevoegd, genaamd ‘LIV’ en ‘LIV acties’. Het werkblad ‘LIV’ laat de huidige situatie zien van alle flexwerkers die (naar verwachting) voldoen aan het LIV. Het werkblad ‘LIV acties’ laat de acties zien die je moet uitvoeren om de flexwerker aan het LIV te laten voldoen en derhalve je voordeel hieruit te kunnen halen.

LIV.
In het werkblad ‘LIV’ wordt er onderscheid gemaakt tussen het LIV en het Jeugd LIV. Door middel van kleurtjes (LIV = blauw, jeugd LIV = geel) kun je direct zien welke flexwerkers hieronder vallen. Tevens wordt de loongrenzen voor zowel de LIV als de Jeugd LIV getoond. Hiermee kun je in één oogopslag zien welke flexwerkers mogelijk interessant kunnen zijn voor het (Jeugd) LIV.

LIV acties.
In het werkblad ‘LIV acties’ kun je direct zien welke mutaties je moet uitvoeren op het uurloon en wat je opbrengst is na de mutaties per flexwerker én je totale maximale opbrengst. Bijvoorbeeld: de kolom ‘loonmutatie per uur’ laat je zien dat een loondaling van €0,02 op het uurloon kan betekenen dat het je ongeveer ~€1.000 oplevert bij de desbetreffende flexwerker! Aan de hand hiervan is het mogelijk om bijvoorbeeld ook uren efficiënt in te plannen, zodat het LIV behaald kan worden op basis van de prognose.

Ben je nog niet bekend met Dataview? Neem dan contact op met sales@easyflex.nl voor een vrijblijvende demo. Heb je meer hulp nodig bij het gebruiken van Dataview en het interpreteren van de gegevens? Neem dan contact op met trainingen@easyflex.nl voor een consult.

Nieuwsbrief