Optimaliseer jouw interne processen met Business Consultancy!

Wist je dat Easyflex een team van Business Consultants heeft dat klaarstaat om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen?

Wil jij efficiënter werken en je bedrijfsprocessen verbeteren? Onze Business Consultants helpen je graag met de optimalisatie van jouw interne processen en zorgen ervoor dat je alles uit Easyflex gaat halen!

Maak kennis met ons consultancy team:
Sanne Bisschop
Sanne Bisschop

Mijn naam is Sanne Bisschop en ik werk nu ruim 6 jaar bij Easyflex. Ik ben begonnen op het Service Center en QA waar ik een hoop kennis en ervaring heb opgedaan. Sinds kort ben ik werkzaam als Business Consultant, dit doe ik met veel plezier. Ik houd me voornamelijk bezig met urenbestanden en koppelingen, maar met mijn ruime kennis van Easyflex en EF2GO kan ik je op allerlei vlakken van dienst zijn. Ik kom graag bij je langs om met je mee te kijken!

 


Carola van Mook
Carola van Mook

Mijn naam is Carola van Mook en ben sinds een jaar Business Consultant bij Easyflex. Ik ben begonnen op het Service Center en heb daarna 3 jaar lang trainingen gegeven, hierbij heb ik veel kennis opgedaan. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, hoe mooi is het om met klanten mee te denken en ze vooruit te helpen in hun processen op het gebied van Easyflex en EF2GO. En dat gepaard met een beetje Brabantse humor en gezelligheid. Kleine aanpassingen kunnen grootse resultaten brengen!

 


Roelant Haidar
Roelant Haidar

Mijn naam is Roelant Haidar en ik ben in april 2023 gestart bij Easyflex, waar ik word opgeleid als Business Consultant. Ik adviseer klanten over  bijvoorbeeld het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het efficiënter maken van hun werkwijzen. Ik haal veel plezier uit het helpen en begeleiden van onze klanten, en het vinden van passende oplossingen voor hun problemen. Ik kom graag bij je langs om met je mee te denken over het efficienter inrichten van processen.


Mijn naam is Richard Verduijn en ik ben al een hele tijd werkzaam bij Easyflex, namelijk 15 jaar. Ik ben Senior Business Consultant en ondersteun veel klanten bij de implementatie van de Easyflex software wanneer ze starten. Ook heb ik veel kennis op financieel gebied en over de ET-regeling. Ik help je graag!


Onze Business Consultants helpen je graag bij onder andere:
 • Extra begeleiding bij het werken met Easyflex, EF2GO, Dataview, Reverse Billing en vele andere functionaliteiten
 • Financiële vraagstukken zoals ET, loonstrook berekeningen en financiële aansluiting
 • APG-pensioen inrichten
 • Templates inrichten inclusief uitleg
 • Bedrijfsinstellingen check
 • Easy Start training
 • Trainingen op maat
 • Meedenken over processen en de uitwerking hiervan
 • Adviseren over het inrichten van Easyflex en EF2GO
 • Training over ABU en NBBU-cao gerelateerde zaken
 • Koppelingen realiseren met derde partijen

Het inschakelen van een Business Consultant is een efficiënte manier om problemen op te lossen en jouw onderneming naar een hoger niveau te brengen. Het is een veelzijdige oplossing die je in staat stelt om snel resultaten te behalen. Daarnaast is consultancy een slimme investering die jouw onderneming op lange termijn gegarandeerd helpt. De kosten van een consult zijn €140,- per uur.

Wist je dat je met het Easyflex Service Plus abonnement korting kan krijgen op onze consultancy diensten? Klik hier voor meer informatie over Easyflex Service Plus, hét flexibele service abonnement!

Benieuwd naar wat ons consultancy team voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via +31(0)162 690 410 of mail naar processen@easyflex.nl voor een vrijblijvend intakegesprek. Onze consultants helpen je graag verder!

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief