Zo maken wij flexwerk eenvoudig

Win snelheid én overzicht terug!

Meer over Easyflex

Te veel tijd kwijt aan administratie zaken?

Dat kan anders! Onze software zorgt er namelijk voor dat je minder kostbare tijd kwijt bent aan het invoeren van cijfers, controleren van uren en maken van ingewikkelde planningen. Met Easyflex houd je tijd over om je mensen blij te houden en je business uit te bouwen.

Wij voorzien de flexbranche van betrouwbare verlonings- en facturatiesoftware. Zo stuur je met één klik de juiste factuur naar de opdrachtgever en ontvangt jouw flexwerker een loonstrookje dat altijd klopt. De ABU en de NBBU cao worden door Easyflex zelf bijgehouden, dus daar heb je geen omkijken meer naar! Easyflex is een softwareleverancier waar je op kunt bouwen; dat geeft rust en vertrouwen.

Een goed product bouw je samen.
Sinds 2001 zijn wij enorm gegroeid en werken er steeds meer mensen aan ons product.
Wij zijn trots op dit team. Want onze medewerkers vinden direct contact en persoonlijke service het allerbelangrijkst. Daarom zal je bij ons Service Center altijd iemand aan de lijn krijgen die jou alles kan vertellen over ons product. Met enthousiasme en een glimlach die je bijna kunt horen door de telefoon. Daarom zijn onze medewerkers die nieuwe features bedenken, maken of bugs fixen non-stop bezig met het verbeteren van onze software. Daarom is ons team betrokken bij de klant én bij elkaar.
Expert worden in je vakgebied, dat doe je natuurlijk niet alleen.
Want wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is om in tig verschillende systemen te werken die niet met elkaar communiceren. Daarom doen wij onze uiterste best om een koppeling tussen Easyflex en jouw favoriete software mogelijk te maken. Op die manier realiseren wij de optimale workflow in iedere organisatie.

Iedere dag vragen we ons af hoe wij een nog betere salarisverwerker kunnen worden. Daarom zijn we continu bezig met evalueren en het verbeteren van processen. Zo voldoet ons systeem te allen tijde aan Europese wet- en regelgeving én zijn wij ISO 27001 gecertificeerd. Dat is het bewijs dat wij alleen de allerhoogste kwaliteit nastreven.

Dus als je even tijd hebt, dan kijken wij graag samen hoe jij binnenkort meer tijd overhoudt.