Great Place To Work

Goed werkgeverschap bekroond met een certificaat

Werken bij Easyflex

Great Place To Work certified!

Easyflex is officieel erkend als een Great Place To Work! Benieuwd naar wat dit inhoudt of wil jij graag werken bij het leukste en snelst groeiende softwarebedrijf in de flexbranche? Lees dan snel verder!

Certificering
Great Place To Work
Bij Easyflex streven we naar een gezonde en plezierige werkomgeving waar onze collega's zich thuis voelen. Een logische vervolgstap voor ons was dan ook het worden van een erkende Great Place To Work.

We zijn ontzettend trots dat Great Place To Work wederom ons werkgeverschap heeft bekroond met een officiële certificering. Dit is een bevestiging van onze inzet om een fijne werkplek te creëren voor al onze medewerkers.

Best Workplaces for Women
Great Place To Work
Easyflex is erkend als één van de 10 Best Workplaces for Women in de categorie medium! Deze erkenning onderstreept onze toewijding aan gelijkheid en inclusie op de werkvloer, waar iedereen wordt aangemoedigd om hun volledige potentieel te benutten.

De ranking wordt bekendgemaakt op 26 maart tijdens de Women's Visibility Awards in de Stadschouwburg Amsterdam.

Great Place To Work
dé internationale partner op het gebied van goed werkgeverschap
Great Place To Work is met 35 jaar ervaring dé internationale partner op het gebied van goed werkgeverschap.

Op basis van hun ervaring en onderzoeksresultaten weten zij dat focus op mensen en het creëren van vertrouwen leidt tot betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten.

Great Place To Work helpt organisaties om een 'great place to work' te worden door onder andere het meten van het goed werkgeverschap vanuit medewerkers- en werkgeversperspectief.

Geluk en welzijn
een goed leven
Bij Easyflex ben je niet alleen werknemer, maar ook een onderdeel van de Easyflex-familie. Het geluk en welzijn van onze medewerkers zetten wij altijd op de eerste plaats. We hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans en een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en thuis voelt.
Vertrouwen
de sleutel tot succes
Vertrouwen vormt de basis van alles wat we doen. Bij Easyflex geloven we sterk in het creëren van een werkomgeving waar vertrouwen hoog in het vaandel staat. Het vertrouwen dat we hebben in onze medewerkers en het vertrouwen dat zij in ons hebben, stelt ons in staat om open en eerlijke gesprekken te voeren en volledige transparantie te waarborgen.

Dankzij dit vertrouwen kunnen we gezamenlijk vooruitgang boeken en bouwen aan een bedrijfscultuur die fijn en harmonieus is. We geloven dat vertrouwen de sleutel is tot succes, zowel op individueel- als teamniveau.