Great Place to Work

Goed werkgeverschap bekroond met een certificaat

Werken bij Easyflex

Great Place to Work certified!

Easyflex is officieel gecertificeerd als een Great Place to Work! Benieuwd wat dit inhoudt of wil jij graag werken bij het leukste en snelst groeiende softwarebedrijf in de flexbranche? Lees dan snel verder…

Great Place to Work
dé internationale partner op het gebied van goed werkgeverschap
Great Place To Work is met 35 jaar ervaring dé internationale partner op het gebied van goed werkgeverschap.

Op basis van hun ervaring en onderzoeksresultaten weten zij dat focus op mensen en het creëren van vertrouwen leidt tot betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten.

Great Place To Work helpt organisaties om een 'great place to work' te worden door onder andere het meten van het goed werkgeverschap vanuit medewerkers- en werkgeversperspectief.

Certificering
Great Place to Work
Easyflex hecht veel waarde aan een gezonde en fijne werkomgeving waar collega's zich thuis kunnen voelen. Een logische vervolgstap voor ons was dan ook het worden van een échte Great Place to Work. We zijn daarom enorm trots dat Great Place to Work ons goed werkgeverschap heeft erkend en bekroond met een certificering!
Geluk en welzijn
een goed leven
Bij Easyflex ben je niet alleen werknemer, maar ook een onderdeel van de Easyflex-familie. Het geluk en welzijn van onze Easyflexers zetten wij op de eerste plaats. Wij hechten daarom veel waarde aan een goede werk-privébalans en een omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn.
Vertrouwen
de sleutel tot succes
Alles begint met vertrouwen. Door de hoge mate van vertrouwen bij onze Easyflexers, zijn we in staat om eerlijke gesprekken te voeren en transparant te zijn. Zo komen we samen vooruit en bouwen we verder aan een fijne bedrijfscultuur.