Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bewust, duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Meer weten over onze initatieven

Easyflex & MVO

Easyflex hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn wij bewust bezig met onze impact op mens en milieu, en hanteren wij de 3 P’s: People, Planet en Profit. Dit doen wij bijvoorbeeld door persoonlijke ontwikkeling, een duurzaam pand, investeren in groene opties en meer!

People
Voor en door mensen
Easyflex is geen familiebedrijf, maar zo voelt het voor ons wel. Een hecht team waar we allen het beste in elkaar naar boven halen. Om het team nóg hechter te maken, investeren we veel in onze personeelsvereniging. Een creatieve club die bijvoorbeeld de jaarlijkse barbecue, sinterklaasmiddag, de paas- en kerstborrel én de maandelijkse traktatie verzorgt! We hebben verder dagelijks een gezamenlijke, gezonde lunch die bereid wordt met verse ingrediënten. Naast het sociale vlak, investeren we ook veel in het professionele vlak. Zo krijgt elke Easyflexer de mogelijkheid om een persoonlijk opleidingsbudget te gebruiken om zichzelf door te ontwikkelen. Wij zijn namelijk continu in beweging, ook op het gebied van kennis. Wij versterken deze hechte club door het werven van lokaal talent in Oosterhout e.o. Ook doen wij dit om het aantal reiskilometers te beperken en zo bij te dragen aan het milieu.

Naast het investeren in ons personeel, investeren wij ook graag in de mensen om ons heen. Zo zetten wij ons structureel in voor goede doelen op het gebied van bijvoorbeeld sport & beweging voor kinderen en kinderen met een bepaalde aandoening. Een voorbeeld hiervan is de 40vanBreda: een marathonloop waar wij elk jaar aan mee doen om geld in te zamelen voor kinderen met het Ushersyndroom.

Planet
Duurzaam ondernemen
Easyflex hecht veel waarde aan het milieu. Dat is goed terug te zien in ons nieuwgebouwde pand. Zo gebruiken wij geen gas, hebben wij zonnepanelen en is de kern van het pand bekleed met materiaal van gerecyclede petflessen. Daarnaast filteren wij de lucht op kantoor op een natuurlijke manier, namelijk door middel van boompjes en planten. Bij het bouwen van ons nieuwe pand is ook rekening gehouden met de bomen en het hemelwater wat op het pand valt. Zo gaat het water niet rechtstreeks het riool in, maar wordt het verspreid onder de parkeerplaats in een infiltratiekoffer! Daarnaast doen we vrijwel alles digitaal: papiergebruik is bij Easyflex verleden tijd door middel van printing-on-demand.

Niet alleen ons pand is duurzaam, ook onze initiatieven in onze omgeving dragen bij aan een beter milieu. Zo compenseren wij de uitstoot van onze bedrijfsauto's door het planten van bomen in samenwerking met ViridiAir.

Profit
De beste uitzendsoftware van Nederland
Naast People en Profit, richten wij ons vooral op het leveren van een goed product en dienst. Wij streven ernaar om dé beste uitzendsoftware op het gebied van salarisadministratie te worden. Dit doen wij door continue ontwikkeling van het systeem, 2-wekelijkse updates, het leveren van de juiste support en het aanbieden van een volledig pakket. Easyflex is niet enkel voor het verlonen en factureren van je flexwerkers en relaties. Het systeem is all-in-one met een planning, datavisualisatie, mobiele app, frontoffice portalen én een cao ontrafelaar.

Om prospects bekend te maken met Easyflex geven wij demonstraties op afstand ofwel, online demo's. Zo krijgt de prospect een compleet beeld van Easyflex en beperken we hiermee tegelijkertijd het aantal reiskilometers! Daarnaast geloven wij er sterk in dat elke flexwerker een goed loon moet ontvangen. Om dit te bewerkstelligen, richten wij het systeem zó in dat het aantal fouten en correcties tot een minimum wordt beperkt. Ook rekenen wij met bijvoorbeeld caoloon in EF2GO uit wat het uurloon is conform cao. Handmatig opzoeken van de cao's is daarmee verleden tijd!