Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bewust, duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Meer weten over onze initatieven

Easyflex & MVO

Easyflex hecht grote waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo zijn wij bewust bezig met onze impact op mens en milieu, en hanteren wij de 3 P’s: People, Planet en Profit. Dit doen wij onder andere door veel aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling, te investeren in een duurzaam pand en het ondersteunen van groene initiatieven en maatschappelijke projecten.

People
Voor en door mensen
Easyflex is geen familiebedrijf, maar zo voelt het voor ons wel. Een hecht team waar we alleen het beste in elkaar naar boven halen. Om het team nóg hechter te maken, investeren we veel in onze personeelsvereniging. Deze creatieve club organiseert jaarlijks evenementen zoals de barbecue, sinterklaasviering, paas- en kerstborrels, en verzorgt zelfs maandelijkse traktaties! Bovendien hebben we dagelijks een gezamenlijke, gezonde lunch bereid met verse ingrediënten.

Naast ons sociale aspect richten we ons ook op professionele ontwikkeling. Zo krijgt elke Easyflexer de mogelijkheid om een persoonlijk opleidingsbudget te gebruiken om zichzelf door te ontwikkelen. We zijn namelijk voortdurend in beweging, vooral als het gaat om kennis. We versterken ons hechte team door lokaal talent in Oosterhout en omgeving aan te trekken, waardoor we niet alleen ons team uitbreiden, maar ook bijdragen aan het verminderen van reiskilometers en daarmee aan het milieu.

Naast het investeren in ons personeel, investeren wij ook graag in de mensen om ons heen. Zo zetten wij ons structureel in voor goede doelen op het gebied van bijvoorbeeld sport en beweging en voor kinderen met een bepaalde aandoening. Een voorbeeld hiervan is ons jaarlijkse hoofdsponsorschap van de 40vanBreda, de goede-doelenloop van de Bredase Singelloop, waarbij we zoveel mogelijk geld inzamelen voor lokale initiatieven die zich inzetten voor kansarme kinderen.

Planet
Duurzaam ondernemen
Easyflex hecht veel waarde aan het milieu. Dat is goed terug te zien in ons nieuw gebouwde pand. Zo is het pand volledig gasvrij en voorzien van zonnepanelen, waarmee we groene energie opwekken. Ook is de kern van het pand bekleed met materiaal van gerecyclede petflessen. Wij filteren de lucht op kantoor op een natuurlijke manier, namelijk door middel van boompjes en planten. Bij de bouw van ons nieuwe pand hebben we ook rekening gehouden met bomen en hemelwater. Het opgevangen water wordt niet direct naar het riool afgevoerd, maar wordt verspreid onder de parkeerplaats in een infiltratiekoffer. Daarnaast doen we vrijwel alles digitaal: papiergebruik is bij Easyflex verleden tijd.

Onze duurzaamheidsinspanningen reiken verder dan alleen ons pand. Ook onze initiatieven in de omgeving dragen bij aan een beter milieu. Zo werken wij samen met Viridi Air, zij planten bomen voor een duurzame toekomst. Om onze Easyflexers milieubewust naar klanten toe te laten reizen, hebben we volledig elektrische auto’s aangeschaft ter vervanging van onze benzineauto's. Ook stimuleren we onze mensen om met de fiets naar kantoor te komen door het aanbieden van een fietsleaseplan.

Profit
De beste uitzendsoftware van Nederland
Naast People en Profit richten wij ons vooral op het leveren van een goed product en dienst. Wij streven ernaar om dé beste uitzendsoftware op het gebied van salarisadministratie te worden. Dit bereiken we door voortdurende systeemontwikkeling, tweewekelijkse updates, uitstekende ondersteuning en het aanbieden van een uitgebreid pakket aan functies. Easyflex is veel meer dan alleen een platform voor het verlonen en factureren van flexwerkers en relaties. Ons systeem is een alles-in-één oplossing met functies zoals planning, datavisualisatie, een mobiele app, frontoffice-portaal en zelfs een cao ontrafelaar.

Om prospects bekend te maken met Easyflex geven wij demonstraties op afstand, ofwel online demo's. Zo krijgt de prospect een compleet beeld van Easyflex en beperken we hiermee tegelijkertijd het aantal reiskilometers. We geloven sterk in het recht van elke flexwerker op een eerlijk en juist loon. Daarom richten we ons systeem zo in dat fouten en correcties tot een minimum worden beperkt.