Werken bij Easyflex

Vacatures en stageplekken

Bekijk onze vacaturesMeer over easyflex

Groei jij met ons mee?

Ons team van ongeveer 85 collega’s zorgt ervoor dat onze klanten niets tekortkomen. Wij zijn trots op deze groep mensen. Van Software Ontwikkelaar tot Service Consultant, voor ons is iedereen even waardevol. Groei jij met ons mee?

Great Place to Work!

Easyflex is officieel gecertificeerd als een Great Place to Work! Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan hier snel verder!

Onze Easyflexers

Word jij de nieuwste easyflexer
Birgit Teamleider Quality Assurance “Bij Easyflex krijg ik de ruimte om mijn talenten optimaal te benutten. Ik werk met de allerleukste collega’s aan een prachtige product dat altijd in ontwikkeling is. Het voelt bijzonder dat ik écht mijn bijdrage kan leveren aan onze software.”
Daniel Developer “Als ontwikkelaar word ik in het hele proces betrokken. Eigen inbreng wordt erg gewaardeerd. Ik vind het werk daarom uitdagend en afwisselend. Ik leer veel bij Easyflex, omdat we hier professioneel werken met scrum en agile.”
Joyce Service Consultant Ik vind Easyflex een dynamisch bedrijf! Wij zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe software waardoor het nooit gaat vervelen! Ondanks de snelle groei voelt de sfeer bij Easyflex voor mij altijd nog steeds gemoedelijk en vertrouwd. Ik voel me een echte Easyflex’er!
Gwen Coördinator Service “Ik werk al 15 jaar lang met een enthousiaste groep om samen een mooi product af te leveren. Voor mij is geen dag hetzelfde. Er gebeurt altijd wel iets waardoor ik constant moet schakelen. Die hectiek vind ik heerlijk, daar krijg ik veel energie van.”