Werken bij Easyflex

Vacatures en stageplekken

Bekijk onze vacaturesMeer over easyflex

Groei jij met ons mee?

Ons team van ongeveer 85 collega’s zorgt ervoor dat onze klanten niets tekortkomen. Wij zijn trots op deze groep mensen. Van Software Ontwikkelaar tot Service Consultant, voor ons is iedereen even waardevol. Groei jij met ons mee?

Great Place to Work!

Easyflex is officieel gecertificeerd als een Great Place to Work! Benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan hier snel verder!

Onze Easyflexers

Maak kennis met het team!
Mark Teamleider Service Center ”Easyflex is een organisatie waar iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen. Zelf ben ik doorgegroeid naar de positie van Teamleider Service Center. Ik ben trots als ik collega’s zie groeien tot volwaardige Service Consultants die onze klanten kunnen ondersteunen bij al hun vraagstukken.”
Frederique Sales Manager ”Een gezonde werk-privé balans vind ik belangrijk. Easyflex ondersteunt een flexibele werkomgeving waarbij rekening gehouden wordt met ieders persoonlijke leven. Dat maakt dat werk en privé goed met elkaar te combineren zijn bij Easyflex.”
Job Sales Consultant ”Bij Easyflex voel ik me thuis. Ik kan mezelf hier op mijn eigen manier ontwikkelen, op een tempo dat ik zelf fijn vind. Elke dag proberen we het beste in elkaar naar boven te halen. En dat in een leuk team waar ik mezelf kan zijn!”
Sanne Business Consultant ”Easyflex is een plek waar je kunt leren en groeien. Ik werk iedere dag met leuke collega's aan een mooi product zodat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze software. Ik vind het waardevol om te weten dat mijn werk een positieve impact heeft.”