Partner uitgelicht: 9knots

Wij zijn al meer dan 10 jaar specialist in ontwikkeling van inzichtelijke en gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware. De afgelopen jaren hebben wij meerdere producten met succes op de markt gebracht, waaronder FinMaster en FlexMaster.

FlexMaster

FlexMaster is een complete online planningstool die de mogelijkheid biedt om o.a. uw flexwerkers, huisvesting en transportplanning te beheren. Alles realtime bijwerkt en volledig geintegreerd met EasyFlex. Er kunnen eenvoudig overzichtelijke rapportages worden gegenereerd en middels een mobile APP kunnen snel gegevens worden gedeeld met Flexwerkers of relaties. FlexMaster biedt u tevens de mogelijkheid om klantspecifiek modules te laten ontwikkelen om tot een 100% oplossing te komen.

FinMaster

FinMaster is een complete online boekhoudapplicatie, speciaal ontwikkeld voor de ondernemer. Het biedt de mogelijkheid om uw financiele- en verkoopadministratie te registreren en beheren. FinMaster bevat tal van modules waarmee u gemakkelijk, eenvoudig en gebruiksvriendelijk uw gehele administratie kan voeren. Gebruik het in combinatie met EasyFlex om uw debiteuren, facturen en loonjournaalposten automatisch in uw boekhouding te verwerken.

Interesse gewekt? Bezoek dan onze website via www.9knots.nl

Nieuwsbrief