Partner uitgelicht: SelfBilling

Nooit meer een factuur van je zzp’ers! Woon de webinar van SelfBilling bij.

Met de software van Easyflex-partner SelfBilling breng je jouw inkoopfacturatie perfect op orde. Op 5 november en 10 november geven Dennis Feld en Jurjen Pieneman van SelfBilling een webinar over hun koppeling met Easyflex. Kom te weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie! Je kunt je nu inschrijven via: klik hier.

Met Easyflex heb je bijna alles al voor elkaar. Zzp’ers plaatsen en inplannen, tijdregistratie, tarieven en eindklanten factureren; het gaat allemaal automatisch. Zo bespaar je nu al enorm op je administratiekosten. Maar dankzij de software van Easyflex-partner SelfBilling ga je nog een stap verder. Waarom zou je al die aparte, foutgevoelige facturen van je zzp’ers handmatig afhandelen en zelf laten factureren? Alle benodigde informatie, zoals plaatsingen en tarieven, staat toch al in Easyflex. Daarom automatiseert SelfBilling dit proces voor je. De software haalt de nodige data uit Easyflex en maakt er kloppende inkoopfacturen van. En hier blijft het niet bij: SelfBilling is een totaaloplossing. De software kan bijvoorbeeld ook directe facturen tussen de zzp’er en de opdrachtgever provisiefacturen genereren, of je factuur- en geldstromen aanzienlijk versimpelen met verzamelfacturen. Voor elk facturatieproces heeft SelfBilling de oplossing. En omdat de software ook met je administratieve pakket koppelt, worden de facturen automatisch geboekt. Zodra de SelfBilling-aansluiting aanstaat, heb je er verder dus geen omkijken meer naar.

In feite verandert er voor jou weinig als je SelfBilling gebruikt. Er komt nu alleen ‘factuur uitgereikt door afnemer’ op je inkoopfacturen te staan, en je bespaart veel tijd en kosten op de administratie. En de zzp’er? Die hoeft zich zelf niet meer te bekommeren om het maken van facturen en ontvangt ze vanaf nu automatisch. Een win-winsituatie dus!

Benieuwd hoe de koppeling van SelfBilling met Easyflex precies werkt? En hoeveel jouw organisatie kan besparen met behulp van deze koppeling? Dit alles en meer kom je te weten tijdens onze webinar op 5 november en 10 november. Meld je nu aan via hier

Nieuwsbrief