Partner uitgelicht: SubAdvies

Easy een kosteloze nulmeting aanvragen én zien waar jij nog geld kan besparen of voordeel kan behalen? Lees snel verder.

Wie is SubAdvies?

Wij zijn expert in premie-optimalisatie. Dit geldt onder andere voor subsidies, pensioen, scholing, transitievergoeding, werkhervattingskas, werkloosheidswet, no-risk en verzekeringen. Met SubAdvies weet je zeker dat je nooit meer teveel afdraagt of misloopt. Met de combinatie van data, IT & kennis creëren wij voor organisaties bijzonder belonende voordelen en aantrekkelijke besparingen binnen de Sociale Zekerheid. We zien, in de markt, de zoektocht naar marge-optimalisatie steeds verder toenemen en het minimaliseren van de werkgeversrisico’s in relatie tot de kostprijs staat hoog op de agenda. SubAdvies zorgt enerzijds voor correcte benutting van de Sociale Zekerheid, maar tegelijkertijd ook voor optimale benutting door inzichten en sturing op ieder niveau binnen de organisatie, gebaseerd op big-data. Wat resulteert in meer marge, minder risico en meer business.

The best of both worlds

Door de koppeling tussen SubAdvies en Easyflex zorgen wij ervoor dat je geen subsidie mist én alle medewerkers in één overzicht staan voor alle overige besparingen. Klinkt goed, toch? Mocht jij dit nu ook willen, maar twijfel je nog? Vraag dan een kosteloze nulmeting aan.
https://subadvies.nl/kosteloze-nulmeting/

Voordelen koppeling Easyflex en nulmeting:

  1. 41% verbetering van de resultaten op het gebied van Sociale Zekerheid;
  2. Volledig meetbaar en realtime inzichtelijk;
  3. Efficiënt proces waardoor tijd en geld wordt bespaard en voordelen geoptimaliseerd.
Nieuwsbrief