Gebruiksvriendelijke software voor uitzendbureaus

Haal meer uit je marge én je mensen

Ontdek onze uitzendsoftware

Uitzendsoftware die je verder brengt

De grootste efficiëntieslag die je in de flexbranche kunt maken? Je administratieve handelingen anders organiseren! Neem bijvoorbeeld salarisverwerking. Met echt goede verloningssoftware worden een hoop taken een stuk eenvoudiger, haal je meer uit je marge en heb je meer tijd om in je mensen te investeren, want die maken uiteindelijk het verschil. Ontdek onze betrouwbare uitzendsoftware voor vaartmakers en vooruitdenkers.

Zet jezelf op de kaart als vooruitstrevend uitzendbureau in de flexbranche. Met de supermenselijke software van Easyflex en de branchekennis van onze specialisten verrijk jij je werkdag, dat staat vast.

CAO Tool
Maak minutenwerk van urenbriefjes
Ben jij veel tijd kwijt aan het ontrafelen van de diensten van je flexwerkers? Dat is verleden tijd met de CAO Tool die alle urenbriefjes voor je ontcijfert. Elimineer de kans op fouten en win snelheid én overzicht terug!
Dataview
Al je belangrijke data in één applicatie
Mis je soms het overzicht over je bedrijfsresultaten? Heb je door het beheer van meerdere BV's geen grip op de overkoepelende of juist individuele prestaties? Dataview geeft je de grip op je data terug.
Digitale Handtekening
Onderteken slim, doe het digitaal
Met de Digitale Handtekening van Easyflex hoef je geen documenten meer te printen, te verzenden, terug te ontvangen, te archiveren en ondertussen oneindig veel handtekeningen te zetten. Werk effectief, krijg inzicht in het ondertekenproces en onderteken volkomen veilig!
Document Management
Bespaar een hoop tijd en handelingen
Je bent zo een kwartier bezig met het verwerken van één enkel document in je administratie. Met Document Management staan met één druk op de knop alle documenten direct op de juiste plaats.
Easyflex
Vereenvoudig je flexwerk
Hét all-in-one systeem waar je je volledige administratie in kwijt kunt. Vereenvoudig je verloning- en facturatieproces en ben altijd verzekerd van een kloppende loonstrook en factuur. Wij houden zelf de wet- en regelgeving bij; een veilig gevoel.
EF2GO
Breng je frontoffice dichterbij dan ooit
EF2GO is het frontoffice-portaal van Easyflex voor nóg meer gemak, ontwikkeld om je frontoffice-zaken nóg sneller en efficiënter te regelen, waar je ook bent. Versnel je dagelijkse processen verder en ga voor nóg meer snelheid en efficiency!
EF2GO Planning
Geen planner is hetzelfde
Is de data beschikbaar? Dan kan de planner het vinden! Op basis van zelf bepaalde views, criteria en beschikbaarheid vind je snel de perfecte kandidaten en plan je eenvoudig zowel diensten als middelen. Versnel nu jouw planningsproces met de planningsmodule in ons frontoffice-portaal EF2GO.
Door te werken met Easyflex is veel werk uit handen genomen. Geen papieren administratie en ingewikkelde systemen meer, een hoop taken zijn zo een stuk eenvoudiger geworden. We besparen veel tijd die we nu in onze mensen kunnen steken!
Klantenvertellen review

Ook fijner werken met supermenselijke software?

  • Al je werk in één systeem
  • Meer rendement uit je marge
  • Alle branchekennis paraat

of bel +31(0)162 690 410
Frederique
Sales Manager