Onze software maakt flexwerk eenvoudig

Bekijk wat onze producten voor jou kunnen doen

Bekijk al onze producten

Betrouwbare en gebruiksvriendelijke software

Ieder product uit het Easyflex pakket is erop gericht om jou het werkende leven makkelijker te maken. Onze software zorgt ervoor dat je minder kostbare tijd kwijt bent aan het invoeren van cijfers, controleren van uren en maken van ingewikkelde planningen. Door Easyflex houd je tijd over om je mensen blij te houden en je business uit te bouwen.

Met een enthousiast team werken we elke dag hard aan het up-to-date houden en uitbreiden van ons softwarepakket. Zodat jij verzekerd bent van een betrouwbaar systeem en ongestoord kunt werken. Heb je vragen of loopt er iets niet lekker? Ons Service Center staat voor je klaar!

CAO Tool
Maak minutenwerk van urenbriefjes
Ben je wel klaar met het gepuzzel met urenbriefjes? Onze handige Cao Tool ontrafelt ze automatisch voor je. Slimme software die automatisch ziet welk looncomponent bij welk tijdsbestek hoort. Profiteer ervan!
Digitale Handtekening
Onderteken slim, doe het digitaal
Onderteken jij ook meters papier? Ken je de postbode bij zijn voornaam? Staat er cooling spray naast je pennenbak om je schrijfkramp te bestrijden? Dan is het tijd voor de Digitale Handtekening van Easyflex!
Dataview
Al je belangrijke data in één applicatie
Mis je soms het overzicht over je bedrijfsresultaten? Heb je door het beheer van meerdere BV's geen grip op de overkoepelende of juist individuele prestaties? Dataview geeft je de grip op je data terug.
Planning
Stop met dubbel dubbel werk doen
Al je aanvragen, relaties en flexwerkers uit Easyflex staan automatisch in Planning. Ook de beschikbaarheid van je flexwerkers komt uit de gekoppelde app Flexwrapp direct zichtbaar in Planning te staan.
Document Management
Bespaar een hoop tijd en handelingen
Je bent zo een kwartier bezig met het verwerken van één enkel document in je administratie. Met Documentmanagement (en een QR-code) staan met één druk op de knop alle documenten direct op de juiste plaats.
Flexwrapp
Nooit meer werken met urenbriefjes
In Flexwrapp houden je flexwerkers al hun uren gemakkelijk bij en declareren ze deze direct. De app is volledig geïntegreerd met Easyflex, dus uren staan gelijk op de juiste plaats. En beschikbaarheid staat direct in Planning.
Easyflex
Vereenvoudig je flexwerk
Hét all-in-onesysteem waar je je volledige administratie in kwijt kunt. Vereenvoudig je verloning- en facturatieproces en ben altijd verzekerd van een kloppende loonstrook en factuur. Wij houden zelf de wet- en regelgeving bij; een veilig gevoel.
EF2GO
Breng je frontoffice dichterbij dan ooit
Het frontoffice-portaal van Easyflex. EF2GO is ontwikkeld om je frontoffice-zaken nóg sneller en efficiënter te regelen. Zo versnel je je dagelijkse processen verder en wordt flexwerk nog eenvoudiger.

Meer weten over onze software?

Maak een afspraak!

  • Win snelheid én overzicht terug!
  • Vereenvoudig je administratieve processen
  • Speciaal gericht op de flexbranche

of bel +31(0)162 690 410
Marjolein
Sales Consultant