EF2GO

Regel je frontoffice-zaken nóg efficiënter

Nóg meer gemak!Demo aanvragen
EF2GO brengt je frontoffice dichterbij dan ooit
HET VOORPORTAAL VAN NÓG MEER GEMAK
Easyflex2Go (ook wel: EF2GO) is het frontoffice-portaal van Easyflex. EF2GO is ontwikkeld om je frontoffice-zaken nóg sneller en efficiënter te regelen. Denk hierbij aan het uitnodigen van kandidaten, het tijdig signaleren van niet aangeleverde gegevens, plannen, digitaal uren doorgeven en accorderen, en het versturen van mailings. Zo versnel je je dagelijkse processen verder en wordt flexwerk nóg eenvoudiger.

Alle voordelen op een rijtje

Easyflex, to go please

Eén portaal

Voor inlener, flexwerker, intercedent en/of tussenpersoon.

svg

Gemakkelijk inschrijven

Schrijf flexwerkers eenvoudig in of laat ze zichzelf digitaal inschrijven.

Digitale Handtekening

Digitaal documenten ondertekenen voor zowel de flexwerker als je relatie.

csv

Urendeclaratie

Flexwerkers en/of relaties vullen eenvoudig de gewerkte uren in.

Directe koppeling

Alle gegevens worden met één druk op de knop doorgeschoten naar de Easyflex applicatie.

Ontrafel automatisch urenbriefjes

Urenbriefjes worden door de CAO Tool automatisch voor je ontcijferd.

Optimaal in alle facetten
DE OVERTREFFENDE TRAP VAN GEMAK
EF2GO is geoptimaliseerd voor tablet, mobiel en pc. Digitaal ondertekenen is inbegrepen bij EF2GO; zo ondertekenen jij, je relatie en je flexwerker eenvoudig alle benodigde documenten. Het is vanaf nu ook mogelijk om in EF2GO gebruik te maken van onze geavanceerde handtekening, een veilig gevoel.

Werk je met buitenlandse flexwerkers? Geen probleem! In EF2GO kun je meer dan 10 talen kwijt. Om het helemaal om te toveren tot jouw portaal pas je eenvoudig EF2GO aan naar jouw eigen huisstijl.

Daarnaast kun je in EF2GO al je frontoffice-processen kwijt: vanaf de inschrijving van je flexwerker tot het plaatsen van de flexwerker bij je relatie.

EF2GO Planning
Voor grootse planningen
EF2GO Planning is ontstaan vanuit de visie dat geen enkele planning hetzelfde is. We leggen met onze planningsmodule dan ook geen manier van werken op en streven naar het zichtbaar en aanpasbaar maken van zoveel mogelijk informatie. Is de data beschikbaar? Dan kan de planner het vinden!

Op basis van zelf bepaalde criteria en beschikbaarheid vind je snel de perfecte kandidaten en plan je eenvoudig de diensten. Is je planning gereed? Dan publiceer je de diensten eenvoudig naar de flexwerkers en relaties waardoor iedereen volledig op de hoogte is. Dankzij de gekoppelde CAO Tool worden de geplande diensten automatisch ontrafeld in juiste urendeclaraties.

Easyflex2Go-go-go
ZO START JE SNEL EN SIMPEL MET EF2GO
Wil je alle voordelen ontdekken van ons frontoffice-portaal EF2GO? Neem contact op met onze consultants voor een vrijblijvende en kosteloze demonstratie. Samen brengen we jouw frontoffice dichterbij dan ooit, dat staat vast.

Boek nu een vrijblijvende en kosteloze demonstratie!

  • Win snelheid én overzicht terug!
  • Regel je frontoffice-zaken nóg efficiënter
  • Het voorportaal van nóg meer gemak

of bel +31(0)162 690 410
Dirk
Sales Manager