Vanaf februari weer consultancy en training mogelijk!

Doe mee aan de monday madness

Altijd al meer willen weten over het correct inrichten van de ET-regeling of het optimaal benutten van de frontoffice? Of ben je nog niet helemaal bekend met urenbestanden? Meld je dan snel aan voor één van de volgende webinars. De webinars worden elke maandag van de maand maart gegeven. Meerdere webinars bijwonen? Ook dat is mogelijk én je krijgt daarnaast stapelkorting!

Webinar frontoffice: http://bit.ly/39Wslm7
Webinar document management: http://bit.ly/3jrxTZ1
Webinar EF2Go: http://bit.ly/36V8pOF
Webinar urenbestanden: http://bit.ly/3jwFVjo
Webinar ET-regeling: http://bit.ly/3rv2Fmw

Vanaf februari weer consultancy en training mogelijk!

De afgelopen tijd zijn onze consultants hard bezig geweest met het ondersteunen van klanten tijdens de jaarwissel. Hierdoor was een afspraak maken voor een maatwerk consult beperkt mogelijk. Vanaf februari is het weer mogelijk om onze consultants in te zetten voor je vraagstukken.

Waar kan ik een consultant voor inzetten?

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Extra begeleiding bij het werken met Easyflex (optimaler benutten van de applicatie);
  • Financiële vraagstukken (ET, loonstrook berekeningen en financiële aansluiting vinden);
  • APG-pensioen inrichten;
  • Templates inrichten en uitleg krijgen;
  • Extra begeleiding bij het werken met onze andere functionaliteiten (EF2GO, Dataview etc.);
  • Bedrijfsinstellingencheck (controle of deze goed staan en dit samen doorlopen/aanpassen);
  • Easystart Training (voor als je net gestart bent met Easyflex!);
  • Training op maat met een onderwerp naar keuze.

Wat als ik behoefte hebt aan structurele ondersteuning?

Ook dat is mogelijk! Ben je bijvoorbeeld net gestart met Easyflex, maar heb je na de basistraining nog vragen of heb je meer behoefte aan meer begeleiding? Of werk je al langer met Easyflex, maar is het toch misschien niet helemaal duidelijk hoe je de software optimaal voor je kunt laten werken? Dan is het Service Plus abonnement zeker wat voor jou. Service Plus is een flexibel in te vullen abonnement waarbij je qua kosten voordeliger uit bent dan het afnemen van reguliere consultancy uren. Je kunt zelf kiezen hoeveel uren je wilt afnemen en vervolgens zelf bepalen waar je die uren voor in wilt zetten. En daarbij geldt: hoe meer uren je afneemt, hoe groter je voordeel is.

Kan er iemand meekijken met mijn processen?

Dat is mogelijk. Wij hebben procesmanagers, business consultants en financiële consultants die beschikbaar zijn om je vragen te beantwoorden en mee te kijken met je huidige processen. Neem hiervoor contact op via processen@easyflex.nl

Hoe werken de consultants?

De consultants gaan altijd uit van jouw situatie. Alle handelingen die worden gedaan zijn volledig toegespitst op jouw processen. Onze consultants werken, door de coronamaatregelen, nu volledig online. Echter, hopen we je, na de lockdown, te mogen ontvangen in onze corona-proof trainingsruimte.

Hoe neem ik contact op?

Neem contact op via trainingen@easyflex.nl voor vragen over de kosten en mogelijkheden! Heb je andere vragen? Dan kun je terecht bij één van onze andere kanalen, deze vind je hier 

 

Nieuwsbrief