Zet jezelf in de startblokken voor Digitale Handtekening!

Zet jezelf in de startblokken voor Digitale Handtekening!

Binnenkort is het zover: Digitale Handtekening komt eraan! Natuurlijk wil je na de release zo snel mogelijk starten met Digitale Handtekening, maar wat heb je hiervoor nodig?

Om direct te kunnen starten heb je twee dingen nodig: Flexwrapp en Documentmanagement. Hieronder vind je alle informatie die jij nodig hebt om jezelf voor Digitale Handtekening in de startblokken te zetten!

Flexwrapp
Om Digitale Handtekening te kunnen gebruiken heb je onder andere Flexwrapp nodig. Je maakt met deze gratis app in combinatie met Easyflex het leven van jou en je flexwerkers eenvoudiger. Flexwerkers voeren in de app hun gewerkte uren en vergoedingen in. Ook kunnen zij vakantiedagen en kort verzuim opnemen. Met één druk op de knop verzendt de flexwerker de ingevoerde uren. Dit zie je allemaal direct in Easyflex. En jij controleert vervolgens gemakkelijk de ingevulde uren met het overzicht ‘Urendeclaraties’.

Flexwrapp heb je nodig voor Digitale handtekening. Via Flexwrapp kunnen je flexwerkers documenten ondertekenen en terugzien, overzichtelijk op één plek. Op deze manier heb je altijd een waterdichte controle en kost het invoeren van uren je zelf geen tijd.

Documentmanagement
Naast Flexwrapp heb je Documentmanagement nodig. Je bent nu ongeveer 15 minuten bezig met het verwerken van één enkel document in je administratie. Met Documentmanagement vereenvoudig, digitaliseer en versnel je je totale administratieve kernproces. Door de volledige integratie met Easyflex staan al je documenten met één druk op de knop op de juiste plaats. Via automatische signaleringen zie je direct welke documenten ontbreken. Dat bespaart een hoop tijd en handelingen.

Documentmanagement is noodzakelijk voor Digitale Handtekening omdat je totale documentenstroom hiermee geregeld wordt. Je geeft hiermee aan welke documenten digitaal ondertekend moeten worden, je verzendt de documenten en je geeft aan hoe en op welke documenten er gesignaleerd moet worden. Met Documentmanagement heb je direct overzicht op alle ondertekende documenten.

Digitale Handtekening
Wanneer je Documentmanagement en Flexwrapp in gebruik hebt genomen, komen wij langs om jou of je (vestigings)manager te certificeren. Dit is de laatste stap om jouw documenten door flexwerkers te laten ondertekenen. In een mum van tijd ben je bevoegd om rechtsgeldige, digitale handtekeningen te zetten. Na het certificeren kun je direct aan de slag met Digitale Handtekening!

Zet jezelf in de startblokken voor Digitale Handtekening. Wil je alvast starten met Flexwrapp en/of Documentmanagement? Neem dan contact op met Sales via 0162 690411.

Nieuwsbrief