Belangrijkste updates in EF2Go!

Belangrijkste updates in EF2Go!

De laatste paar weken zijn wij hard bezig geweest met het doorontwikkelen en verbeteren van het EF2Go portaal. De bedoeling hiervan is om het portaal steeds verder uit te breiden, waardoor vrijwel alle frontofficezaken via EF2Go geregeld kunnen worden. Denk aan personeelsplanning, maar ook het gehele onboarding proces. Hieronder een greep uit de belangrijkste updates van de afgelopen weken:

Koppeling met inlenersbeloning

We beginnen met de grootste update, namelijk de koppeling met inlenersbeloning! Concreet betekent dit dat het mogelijk is om in een plaatsing eenvoudig de geldende inlenersbeloning op te halen. Op basis van het KVK nummer van de relatie haal je in één klik de beloning op. Zo heb je al je beloningsgegevens overzichtelijk in één omgeving! De beloning is geheel conform geldende wet- en regelgeving.  In ‘Beheer > Koppelingen > Inlenersbeloning’ kan deze geactiveerd worden voor de werkmaatschappij. Let op: omdat het om een samenwerking met inlenersbeloning gaat, is het noodzakelijk om contact op te nemen voor het activeren van deze koppeling via 076-2050502 of mailen naar info@inlenersbeloning.com.

Overige updates

  • Vanaf nu is het mogelijk om loonbelastingverklaringen vast te leggen in EF2Go. Dit doe je in het tabblad ‘Loonopgave/loontijdvak’ van de flexwerker’. In Easyflex zal deze vervolgens in het tabblad fiscaal/sociaal opgeslagen worden.
  • Heeft je relatie, intermediair en/of flexwerker de uren nog niet ingevoerd? Vanuit het ‘Urenoverzicht’ is het nu mogelijk om een herinnering te sturen naar flexwerker, relatie en/of intermediair. Wanneer je de declaraties selecteert kun je direct een mail sturen.
  • Terugzien welke uren zijn ingediend of heb je liever het urenoverzicht op papier? Beide zijn vanaf nu mogelijk! Het is namelijk mogelijk om de urendeclaratiehistorie terug te zien én het overzicht uit te printen. In de historie wordt vermeld door wie en wanneer de urendeclaratie is ingediend en goedgekeurd. Per rol kun je instellen wie deze historie mag inzien.
  • Heeft je relatie en/of flexwerker een verkeerd adres doorgegeven? Vanaf nu is het niet meer nodig om dit zelf handmatig aan te passen, maar kunnen je relaties en/of flexwerkers eenvoudig zelf de wijziging doorsturen. Je kiest er vervolgens zelf voor of je deze wijziging accepteert of weigert.
  • Nu worden standaard alle actieve plaatsingen getoond. Het is nu mogelijk om te filteren op actieve én inactieve plaatsingen bij zowel de relatie als de flexwerker.
  • Ook plaatsingsdocumenten kunnen vanaf nu aangemaakt worden.  Deze kun je genereren in de plaatsing onder het kopje ‘plaatsingsdocumenten’. Hierbij worden de instellingen vanuit Easyflex overgenomen met betrekking tot het verplicht genereren van documenten.

Wat zit eraan te komen?

We zijn druk bezig met het integreren van onze planningsmodule in EF2Go. Hiermee kun je je gehele personeelsplanning bijhouden in het portaal. Denk bijvoorbeeld aan het (door)plannen van diensten.

Ben je nog niet bekend met EF2Go? Vraag dan vrijblijvend een (online) demo aan via sales@easyflex.nl. Werk je al wel met EF2Go, maar wil je het systeem optimaler benutten? Neem dan contact op via trainingen@easyflex.nl

 

 

Nieuwsbrief