De laatste updates in EF2Go vind je hier!

De laatste updates in EF2Go vind je hier!

De afgelopen weken hebben wij weer hard gewerkt aan het ontwikkelen, verbeteren en uitbreiden van ons mobiele frontofficeportaal EF2Go. Hieronder vind je een greep uit de nieuwste updates, waarmee je jouw werk efficiënter kunt regelen en zo meer tijd kan besparen:

  • Vanaf nu is het mogelijk om in een plaatsing nieuwe loon- en tariefafspraken en losse looncomponenten toe te voegen. Hier heb je dus geen loon- en tariefschema meer voor nodig in Easyflex.
  • Voor de intercedent is het vanaf nu mogelijk om documenten te genereren in EF2GO.Op de flexwerkerkaart en de relatiekaart is op het tabblad ‘documenten’ een nieuwe knop ‘document genereren’ aanwezig. Bij het genereren van een document kan gekozen worden uit alle templates die beschikbaar zijn voor de flexwerker (op de flexwerkerkaart) en de relatie (op de relatiekaart). De templates kunnen worden vastgelegd in Easyflex.
  • Ook is het nu mogelijk om meerdere inschrijf- en aanmeldformulieren vast te leggen. Deze kun je volledig naar eigen wens aanpassen, bijvoorbeeld met een keuzelijst. Handig voor het inschrijven van een flexwerker.
  • Wil je liever dat de relatie zich zelf inschrijft via EF2Go? Ook dat kan vanaf nu! Nodig een relatie eenvoudig uit via ‘inschrijvingen > inschrijvingen relatie’.
  • Heb je een kandidaat ingeschreven en wil je deze direct aanmelden? Dat kan vanaf nu. Let op: Alleen kandidaten met de status ‘gegevens aanwezig’ kunnen worden geselecteerd in de aanmelding.
  • Niet genoeg aan één e-mailtemplate? Vanaf nu is het mogelijk om meerdere e-mailtemplates vast te leggen bij het versturen van een herinnering aan de urendeclaraties. Dit is mogelijk voor zowel de flexwerker als de relatie!
  •  Staat er een nieuwe factuur klaar en wil je hier direct van op de hoogte zijn? In EF2Go wordt er vanaf nu een e-mail verstuurd naar de gebruiker als er een nieuwe factuur klaarstaat.
  •  Ook je vaste medewerkers uren laten invullen in EF2Go door middel van urendeclaraties? Ook dat is vanaf nu mogelijk!

Ben je nog niet bekend met EF2Go? Neem dan contact op met sales@easyflex.nl voor de mogelijkheden of een online demo. Werk je al wel met EF2Go, maar wil je deze optimaler gaan benutten? Neem dan contact op met trainingen@easyflex.nl

Nieuwsbrief