EF2GO Planning | Voor grootse planningen!

EF2GO Planning – start met het creëren van grootse planningen!

Geen planner is hetzelfde!

De nieuwe planningsmodule in ons frontoffice-portaal EF2GO is live. EF2GO Planning is ontstaan vanuit de visie dat geen enkele planner hetzelfde is. We leggen met onze planningsmodule dan ook geen manier van werken op en streven naar het zichtbaar en aanpasbaar maken van zoveel mogelijk informatie. Geen planner is namelijk hetzelfde, jij bepaalt wat je ziet!

Is de data beschikbaar? Dan kan de planner het vinden!

Op basis van zelf bepaalde criteria en beschikbaarheid vind je snel de perfecte kandidaten en plan je eenvoudig de diensten. Is je planning gereed? Dan publiceer je de diensten eenvoudig naar de flexwerkers en relaties waardoor iedereen volledig op de hoogte is. Het is zelfs mogelijk om met de CAO Tool de geplande diensten automatisch te ontrafelen in juiste urendeclaraties, waardoor je ook hier geen omkijken meer naar hebt. Win snelheid én overzicht terug!

NIEUW! Eigen views – bepaal zelf welke informatie je ziet!

Met EF2GO Planning is het mogelijk om een planbord te creëren dat past bij hoe jij wilt werken. Als intercedent stel jij zo jouw ideale planbord samen. Ook is het mogelijk om een planbord op maat te maken voor bijvoorbeeld collega’s of relaties. Zo bepaal jij wie welke informatie ziet!

Met eigen views bepaal jij welke gegevens je filtert en kies je welke gegevens zichtbaar zijn op de x- en y-as. Zo ben je in staat elke gewenste view te maken met alle beschikbare informatie!

Daarnaast bepaal jij welke gegevens je in de dienstkaart weergeeft en welke kleur een bepaalde status moet krijgen op het bord. Zo heb je direct een overzicht van welke diensten onvolledig, volledig of overpland zijn.

Bekijk hieronder voorbeelden van hoe je met eigen views jouw ideale planborden creëert. Ontdek de eindeloze mogelijkheden!

TIP: Klik op de afbeelding om de weergave te vergroten!
Waarom kiezen voor EF2GO Planning?
  • Heldere interface met overzichtelijke planborden
  • Bepaal met eigen views zelf wie welke informatie ziet
  • Maak gebruik van verschillende planborden
  • Gebruik filtersets en maak het proces sneller en efficiënter
  • Overzichtelijk welke diensten onvolledig, volledig of overpland zijn
  • Filter en match flexwerkers op zelf bepaalde criteria
  • Signaleer knelpunten en los ze direct op
  • Werk samen in dezelfde planning d.m.v. realtime updates
  • Alle acties binnen 2 klikken uitgevoerd
Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende demo!

Wil je meer informatie over EF2GO Planning en meer voorbeelden zien van hoe je met eigen views jouw ideale planborden creëert? Neem dan contact met ons op via sales@easyflex.nl of bel +31(0)162 – 690 410 voor een vrijblijvende demonstratie.

Blijf volledig op de hoogte!

EF2GO Planning ontwikkelt zich razendsnel. Houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen van de nieuwe planningsmodule! Ontdek in onderstaande video wat EF2GO Planning voor jou kan betekenen en start met het creëren van grootse planningen!

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief