Nieuw in EF2GO: digitaal ondertekenen en meer!

Nieuw in EF2GO: digitaal ondertekenen en meer!

EF2GO is nog volop in ontwikkeling. Inmiddels kun je plaatsingen en contracten aanmaken én documenten digitaal ondertekenen. Werk hierdoor volledig papierloos door middel van digitaal ondertekenen. Wat kun je ermee?

– Documenten en overeenkomsten digitaal ondertekenen;
– Alle partijen kunnen ondertekenen, zelfs als deze partijen niet bekend zijn in de Easyflex applicatie en/of EF2GO;
– Bespaar tijd en teken documenten digitaal zonder in te loggen;
– Eenvoudig documenten tekenen vanaf je mobiel, tablet of pc;

Digitaal ondertekenen zit overigens bij de EF2GO prijs inbegrepen. Daarnaast hebben we ook weer wat kleinere aanpassingen gedaan. In Easyflex2Go kun je kiezen voor een aanmelding en/of een inschrijving. Je kunt er tegenwoordig echter ook voor kiezen om de inschrijving niet meer te tonen. Op deze wijze kunnen bijvoorbeeld je inleners enkel nog aanmeldingen doen. Houd jij van meer gemak? Het is nu mogelijk om flexwerkers die jarig zijn met één klik op de knop te feliciteren. Ook hebben we ervoor gezorgd dat op de achtergrond het inloggen sneller gaat en de weergave is geoptimaliseerd voor tablet en mobiel.

Enthousiast geworden? Neem contact op met onze salesafdeling via sales@easyflex.nl of 0162-690410 voor een vrijblijvende demonstratie. Werk je al met EF2GO maar heb je behoefte aan extra begeleiding? Neem dan contact op met trainingen@easyflex.nl voor een consult.

Nieuwsbrief