Nieuwe EF2GO app live!

Breng je frontoffice dichterbij dan ooit met de nieuwe EF2GO app!

De nieuwe EF2GO app is live! De app bevat alle ingrediënten om het jou en de flexwerker zo makkelijk mogelijk te maken. De flexwerker hoeft namelijk nooit meer te werken met urenbriefjes. Vanaf nu kunnen uren eenvoudig bijgehouden en direct gedeclareerd worden via de EF2GO app.

Daarnaast kan de flexwerker onder andere zijn/haar beschikbaarheid doorgeven, geplande diensten inzien, salarisspecificaties bekijken en jaaropgaves downloaden. Alles overzichtelijk bij elkaar op één plek!

De flexwerker kan via de planingstool in de app de geplande diensten inzien en na de dienst zijn/haar uren eenvoudig declareren. Zo is alles binnen no time compleet. Vervolgens krijgt de flexwerker zijn/haar loonspecificaties te zien en heeft hierdoor altijd alles bij de hand. Met de EF2GO app versnel je de dagelijkse processen en win je overzicht terug, dat staat vast.

Hoe werkt het?

De flexwerker logt eenvoudig in met zijn/haar EF2GO account. Na het inloggen kan de flexwerker zijn/haar uren declareren, beschikbaarheid doorgeven, geplande diensten inzien, salarisspecificaties bekijken en jaaropgaves downloaden op de manier waarop hij/zij gewend is in EF2GO.

Ontdek hier alvast de nieuwe EF2GO app!

Start vandaag nog!

Starten met de EF2GO app is gratis voor EF2GO gebruikers. De app is zowel te downloaden in de Google Play Store als de Apple App Store en in meer dan 10 talen te gebruiken! Wil je meer informatie over de EF2GO app of ons frontoffice-portaal? Neem dan contact op met onze salesafdeling via sales@easyflex.nl of bel +31(0)162 – 690 410. Onze consultants helpen je graag verder!

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief