Nieuwe samenwerking Easyflex en Nétive VMS!

Efficiënter en sneller vacatures en opdrachten invullen? Met de slimme koppeling Nétive Connect fix je het!

Nieuwe samenwerking Easyflex en Nétive VMS

Easyflex en Nétive VMS zijn onlangs een nieuwe samenwerking gestart om jouw recruitmentproces te automatiseren. Het reageren op vacatures en het zoeken van de juiste kandidaten is vaak een tijdrovend proces: inloggen op portals, overtikken van vacaturegegevens, zoeken naar de juiste kandidaten en matchen. Dát kan efficiënter!

Wat houdt de koppeling in?

Nétive Connect is een slimme integratie die de verbinding maakt tussen jouw CRM systeem (frontoffice-pakket) en de VMS systemen van Nétive. Vacatures worden hierdoor automatisch in jouw EF2GO omgeving getoond. Dit verhoogt de productiviteit en stelt je in staat om snel de juiste kandidaten voor te stellen.

Werkt zowel de inhurende organisatie als jij met Nétive Connect? Dan is de koppeling snel gemaakt en verloopt het volledige inhuurproces soepel en overzichtelijk. Je hoeft niet meer in te loggen en te zoeken in de verschillende portals van inhurende organisaties, maar ontvangt alle actuele vacatures direct op één centrale plek in jouw vertrouwde EF2GO omgeving.

Wat kost het?

Het startbedrag is €150,- per maand tot een maximum van €600,- per maand wanneer je meer dan 100 aangesloten inhurende organisaties hebt, ongeacht het aantal vacatures en ongeacht het aantal vestigingen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Hoe maak je gebruik van Nétive Connect?

Wil je meer informatie over de koppeling of gebruik maken van Nétive Connect? Neem dan contact op met relatiebeheer via relatiebeheer@easyflex.nl of bel +31(0)162 – 690 410. Onze consultants helpen je graag verder!

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief