Nieuwe updates in EF2Go

De afgelopen tijd hebben wij weer hard gewerkt aan het doorontwikkelen van ons mobiele frontofficeportaal EF2Go. Met deze keer belangrijke nieuwe opties:

– Een plaatsing aanmaken, maar maak je geen gebruik van loon- en tariefschema’s? Geen probleem! Het is vanaf nu mogelijk om in EF2Go een plaatsing aan te maken zónder daarvoor een loon- en/of tariefschema in Easyflex vast te leggen. Voorheen was dit enkel mogelijk door het vastleggen van schema’s in Easyflex.

– Een mail versturen met een afbeelding of bijlage in EF2Go? Ook dat kan vanaf nu. Voeg eenvoudig een afbeelding of bijlage toe aan de e-mail; deze wordt direct getoond.

– Wordt er iets gewijzigd in de bedrijfsinstellingen? Vanaf nu is het mogelijk om dat in te zien. Alle instellingen die in ‘Beheer > Bedrijfsinstellingen > Algemene instellingen’ worden gewijzigd, worden vanaf nu genotificeerd. Denk hierbij aan de datum, het onderwerp en welke medewerker het heeft gewijzigd.

– Voorkomen dat een flexwerker wordt opgeslagen zonder dat het ID-bewijs binnen is? Vanaf nu kun je dat eenvoudig blokkeren via ‘Beheer > Bedrijfsinstellingen > Algemene instellingen > Flexwerker opslaan’. Kies voor de optie: ‘ID controle blokkerend voor opslaan’.

Nieuwsbrief