Nieuwe updates in EF2GO

Nieuwe updates in EF2GO

De afgelopen tijd hebben we weer hard gewerkt aan het doorvoeren van nieuwe functionaliteiten en updates in EF2GO. Hieronder een greep uit de laatste updates:

  • De Engelse taal is vanaf nu standaard actief. Je hoeft deze dus niet meer apart te kiezen in ‘Beheer > Vertalingen’. Spreken je flexwerkers een andere taal? Je hebt keuze uit meer dan 10+ talen.
  • Je kunt er vanaf nu voor kiezen om een standaardinstelling te kiezen bij het aanmaken van je arbeidsovereenkomsten en/of plaatsingen per 01-01-2020. Handmatig de juiste instelling kiezen is dan niet meer nodig.
  • Conform wet- en regelgeving wordt vanaf nu het legitimatiebewijs afgeschermd voor de inlener bij aanmeldingen die reeds gedaan zijn.
  • De voorkeurstaal van flexwerkers wordt vanaf nu automatisch ingesteld aan de hand van de nationaliteit. Het is dus niet meer nodig om handmatig te kiezen voor de taal. De flexwerker krijgt direct het portaal te zien in de juiste taal!
  • E-mailtemplates zijn vanaf nu vertaalbaar. Handig als je met buitenlandse flexwerkers werkt. Stuur direct een mailtje via het portaal naar de flexwerker in de taal naar keuze.
  • Je kunt vanaf nu zelf je aanmeldformulier instellen. Stel zelf in welke velden de flexwerker verplicht moet invullen. Is het bijvoorbeeld nodig dat je flexwerker een bepaald certificaat heeft bij aanmelding? Maak dan eenvoudig een afvinkveld aan in EF2GO.

Nog niet bekend met EF2GO?

EF2GO is ons nieuwe mobiele frontoffice portaal waar je eenvoudig je frontofficezaken regelt. Denk hierbij aan het gehele onboarding proces van de flexwerker tot het invullen van de uren door de relatie en/of flexwerker. Ook kunnen alle partijen gemakkelijk documenten digitaal ondertekenen. EF2GO werkt daarnaast volledig in de cloud

 

 

Nieuwsbrief