Onze klanten

Klant-en-klare oplossingen die flexwerk eenvoudiger maken

Betrouwbare en gebruiksvriendelijke software

Onze klanten zijn onze belangrijkste inspiratiebron. Op basis van hun wensen, gecombineerd met nieuwe wet- en regelgeving, breidt Easyflex zich uit tot een steeds completer softwarepakket voor relaties en flexwerkers. Wat onze klanten van ons vinden? Nou, dat lees je hieronder.

‘De software van Easyflex is cruciaal voor ons succes’
ANETWERK PERSONEELSDIENSTEN
De uitzendkrachten van Anetwerk zijn met zorg aan het werk. De zekerheid van zorgeloos verlonen stelt ze in staat om zich te focussen op hun kerntaken.

Voor eigenaar Vincent Wedekind is de kracht van Easyflex dan ook duidelijk: “Ze zijn cruciaal voor het succes van Anetwerk. Of het nu gaat om verloning, facturatie, reverse billing of de planning; Easyflex beheert onze processen.”

‘De basis van een goede auto is de motor!’
INTRO UITZENDBUREAU
Al snel werd ons duidelijk dat de motor van Easyflex robuust is en piekfijn is afgesteld. Door het indienen van suggesties kun je ook zelf actief een bijdrage leveren aan de functionaliteit van Easyflex.

Wekelijks ervaren we de implementatie van nieuwe functionaliteiten. Het is niet alleen leuk om te zien dat jouw suggestie snel is geïmplementeerd, maar het bewijst dat Easyflex goed naar haar gebruikers luistert.

‘Een efficiënt pakket verdient zichzelf terug!’
E-PAYROLL
Vanaf de start van ons bedrijf hebben wij gekozen voor Easyflex. Wij zochten een pakket dat goed geautomatiseerd is, zodat wij met een relatief kleine organisatie weinig handelingen nodig hebben voor ons verloningsproces.

Meegaan met de huidige tijd, dat is wat wij als klant vragen. Easyflex gaat echter een stap verder, zij weten precies wat de consument van tegenwoordig nodig heeft.

‘Het wachten is het beslist waard geweest.’
UITZENDBUREAU DE KONING
De Koning Uitzendbureau was het eerste bureau die de overstap naar Easyflex maakte. Het wachten is het beslist waard geweest. Ik kan zeggen dat wij volledig gebruik maken van alle mogelijkheden die Easyflex ons biedt.

Bij de overstap werden alle data uit onze oude BIT-applicatie probleemloos geconverteerd. De aansluiting klopte tot op de millimeter nauwkeurig. Inclusief de koppeling met de telefooncentrale en het online invoeren van urendeclaraties.

Boek nu een vrijblijvende en kosteloze demonstratie!

  • Alles in één systeem
  • Altijd up-to-date software
  • Win snelheid én overzicht terug!

of bel +31(0)162 690 410
Frederique
Sales Manager