Onze klanten

Klant-en-klare oplossingen die flexwerk eenvoudiger maken

Betrouwbare en gebruiksvriendelijke software

Onze klanten zijn onze belangrijkste inspiratiebron. Op basis van hun wensen, gecombineerd met nieuwe wet- en regelgeving, breidt Easyflex zich uit tot een steeds completer softwarepakket voor relaties en flexwerkers. Wat onze klanten van ons vinden? Nou, dat lees je hieronder.

'Een efficiënt pakket verdient zichzelf terug!' E-payroll Vanaf de start van ons bedrijf hebben wij gekozen voor Easyflex. Wij zochten een pakket dat goed geautomatiseerd is, zodat wij met een relatief kleine organisatie weinig handelingen nodig hebben voor ons verloningsproces.

Meegaan met de huidige tijd, dat is wat wij als klant vragen. Easyflex gaat echter een stap verder, zij weten precies wat de consument van tegenwoordig nodig heeft.

'De basis van een goede auto is de motor!' Intro Uitzendbureau Al snel werd ons duidelijk dat de motor van Easyflex robuust is en piekfijn is afgesteld. Door het indienen van suggesties kun je ook zelf actief een bijdrage leveren aan de functionaliteit van Easyflex.

Wekelijks ervaren we de implementatie van nieuwe functionaliteiten. Het is niet alleen leuk om te zien dat jouw suggestie snel is geïmplementeerd, maar het bewijst dat Easyflex goed naar haar gebruikers luistert.

'Het wachten is het beslist waard geweest.' Uitzendbureau de Koning De Koning Uitzendbureau was het eerste bureau die de overstap naar Easyflex maakte. Het wachten is het beslist waard geweest. Ik kan zeggen dat wij volledig gebruik maken van alle mogelijkheden die Easyflex ons biedt.

Bij de overstap werden alle data uit onze oude BIT-applicatie probleemloos geconverteerd. De aansluiting klopte tot op de millimeter nauwkeurig. Inclusief de koppeling met de telefooncentrale en het online invoeren van urendeclaraties.

Klant worden van Easyflex?

  • Een compleet softwarepakket
  • Persoonlijke aandacht van je relatiebeheerder
  • Altijd up-to-date software

of bel +31(0)162 690 410