Thuiswerken met EF2GO

Thuiswerken met EF2GO

In de turbulente tijd van het Coronavirus wordt er veel flexibiliteit en creativiteit verwacht van jouw organisatie, jullie flexwerkers en Easyflex. Er wordt veel thuisgewerkt en hierdoor is digitaliseren ontzettend belangrijk. Met EF2GO behoud je contact met je klanten en flexwerkers en daarnaast bespaar je veel tijd door de gestroomlijnde processen. Hieronder een aantal redenen waarom Easyflex2Go het makkelijker voor jou maakt om thuis te werken.

Draait op alle devices:     Het programma draait op alle devices. Zo kun je werken op je telefoon, tablet, Macbook, laptop en desktop.

De flexwerker levert vanuit huis zijn gegevens aan:     Via EF2GO kun je de flexwerker een link met uitnodiging sturen. Wanneer de flexwerker deze link opent komt hij gelijk op een inschrijfkaart terecht. Op het moment dat de flexwerker het inschrijfformulier verstuurt, komen zijn gegevens direct in Easyflex te staan!

Gebruiksvriendelijke Frontoffice:     In EF2GO kun je eenvoudig online frontofficehandelingen uitvoeren, zoals het maken van een plaatsing, versturen van berichten, inzien/accorderen van declaraties en bekijken van facturen.

Digitaal ondertekenen:     Je kunt flexwerkers, relaties, derden en intercedenten digitaal documenten laten ondertekenen. Voor het digitaal ondertekenen heb je geen account nodig! Zo hoeft er niemand fysiek naar kantoor te komen om de documenten te ondertekenen, maar doe je dat snel en veilig thuis.

Digitaal uren declareren:      EF2GO is niet alleen een portaal voor de intercedent, maar ook voor de flexwerker en de relatie. Zo kunnen flexwerkers en relaties dus via EF2GO urenbriefjes invullen die jij alleen nog maar hoeft te accorderen.

Efficiënt werken:     Met EF2GO doe je geen dubbel werk. Het frontofficeportaal is direct gekoppeld met Easyflex zelf, waardoor gegevens die in EF2GO ingevoerd worden direct in Easyflex staan (en vice versa).

Ben je nieuwsgierig naar EF2GO? Wij geven je graag vrijblijvend een online demonstratie via Teamviewer. Vraag deze direct aan via sales@easyflex.nl of 0162-690410.

Nieuwsbrief