Maak urenverwerking eenvoudiger dan ooit met Urenbestanden Premium!

Urenbestanden Premium vanaf nu beschikbaar!

Het verwerken van urenbestanden kan een tijdrovende klus zijn, maar dat is verleden tijd met de introductie van Urenbestanden Premium in Easyflex. Deze nieuwe functionaliteit stelt je in staat om je urenregistratieproces te stroomlijnen en te automatiseren, waardoor je efficiënter kunt werken en de kans op fouten minimaliseert.

Automatiseer je urenverwerkingsproces

Met Urenbestanden Premium wordt het indienen en verwerken van urenbestanden een fluitje van een cent. Je kunt nu namelijk eenvoudig je urenbestand per e-mail versturen, waarna het automatisch wordt verwerkt in Easyflex. Daarnaast biedt Urenbestanden Premium de mogelijkheid om Excel-spreadsheets te gebruiken als bestandstype. Dit betekent dat je elk Excel-bestand kunt verwerken, zonder tijd te verspillen aan het aanpassen van de opmaak. Jij of jouw opdrachtgever verspilt niet langer tijd aan het compatibel maken van bestanden voor verwerking. Samen helpen we je om je urenregistratieproces eenvoudiger en efficiënter te maken!

Ontdek alle voordelen van Urenbestanden Premium tijdens jouw GRATIS PROEFMAAND!

Waarom zou je nog langer wachten? Profiteer nu van de mogelijkheid om Urenbestanden Premium een maand lang gratis uit te proberen! Deze proefperiode stelt jou en je organisatie in staat om de voordelen van deze nieuwe functie zelf te ervaren. Neem vandaag nog contact op met de afdeling relatiebeheer via relatiebeheer@easyflex.nl of bel naar +31(0)162-690 412 voor meer informatie en om te profiteren van deze aanbieding*. Onze consultants helpen je graag verder!

*Let op: De gratis proefperiode is alleen geldig voor klanten die vóór 01-05-2024 starten met Urenbestanden Premium.

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief