Het zonnetje in huis bij Easyflex: jubilaris Gwen

Het zonnetje in huis bij Easyflex: jubilaris Gwen

Wie kent haar niet ‘onze’ topper Gwen van de Waarsenburg?! Dat kan ook haast niet anders, want ze is dit jaar maar liefst 12,5 jaar werkzaam bij Easyflex. Wist je al dat Gwen een enorm ochtendmens is? En wat ze als kind later wilde worden?

En wist je dat…

  • Gwen bij Easyflex de eerste vrouw was tussen de ontwikkelaars?
  • Gwen al heel veel rollen heeft vervuld bij Easyflex? Van administratief en commercieel medewerker tot helpdeskmedewerker, implementaties, trainer, teamleider Service Center, coördinator Trainingen & nu coördinator van de hele afdeling Service.
  • Gwen de basis heeft gelegd voor alle uitjes en gezelligheid die binnen Easyflex worden georganiseerd?

Gwen is dus met recht dé allrounder van Easyflex, met alle verschillende functies die ze heeft bekleed de afgelopen jaren. We vroegen haar het spreekwoordelijke hemd van het lijf.

Hé Gwen, hoe was jouw start bij Easyflex?
“Ik startte 12,5 jaar geleden op een soort zolderkamer in de Acaciastraat in Made. Er werkte toen 4 developers, maar Ronald en Toine programmeerden zelf ook nog mee. Ik werd ingezet om de applicatie te testen, om teksten voor het handboek te schrijven en mee te denken met processen voor (toekomstige) klanten. Na ongeveer 1,5 jaar gingen we ‘live’ met de applicatie en dat was een spannende en erg drukke tijd. We hadden maar 2 telefoonlijnen, dus als ik telefonisch in gesprek was met de ene klant, kreeg de andere klant een in gesprek-toon. Het was een beetje provisorisch maar het had zeker iets bijzonders om met zo’n klein, hecht team de klus te klaren.”

Op mijn eerste werkdag had ik nooit gedacht dat ik nu….
“Coördinator Service zou zijn en dagelijks leiding zou geven aan 15 medewerkers…”

Wat wilde je als kind later worden?
“Ik wilde een eigen kledingboetiek hebben. Maar na een stage periode in een kledingboetiek, wist ik al heel snel dat daar niet mijn toekomst lag.”

Als de wekker gaat denk ik…
“Hup hup uit bed! Ik hou van de ochtenden en ben een ochtendmens. Ik ga ’s ochtends ook gelijk ‘aan’, heb goede zin en gespreksstof. Gelukkig de rest van ons gezin ook! :-)”

Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?
“Ik heb niet echt een bucketlist, want ik vind het belangrijk om in het nu te leven en nu mooie dingen te doen (en niet te bewaren voor later….) Nu leuke dingen doen zijn voor mij: op vakantie in Spanje en  ‘El Classico’ bezoeken (FC Barcelona – Real Madrid), een avondje uit met vrienden, een paar dagen skiën na carnaval. Kortom, genieten van het leven, samen met gezin, familie en vrienden. Wel heb ik nog een avontuurlijke droomreis: Met een camper door Amerika, mooie plaatsen en parken zien: Las Vegas, Grand Canyon, Joshua Tree, Yosemite en op de fiets door San Francisco….”

Waar ben je het meest trots op?
“Dat je bij Easyflex kunt en mag zijn wie je bent en dat je gewaardeerd wordt om je talenten. Er werken heel verschillende mensen, maar we respecteren én waarderen elkaar. We organiseren leuke dingen voor en met elkaar, vieren alles wat er te vieren valt en maken met elkaar een erg mooi product!”

Wij zijn ontzettend trots dat Gwen al zo lang onderdeel is van het team achter Easyflex en wensen haar alle succes en plezier voor de komende jaren!

Nieuwsbrief