Easyflex trotse hoofdsponsor van de 40 van Breda | AMGEN Singelloop Breda 2023

Zondag 1 oktober 2023 is het zover:

de 36e editie van de AMGEN Singelloop Breda! 🏃‍♂️


De Bredase Singelloop is een iconische stratenloop door het historische centrum van Breda, langs prachtige singels en markante gebouwen, met de finish op de gezellige Grote Markt. Easyflex is trots om opnieuw hoofdsponsor te zijn van de 40 van Breda, een belangrijk onderdeel van de Bredase Singelloop. De 40 van Breda is een prestatieloop waarbij deelnemers zich inzetten voor het goede doel en de sportieve uitdaging aangaan om een afstand van maar liefst 40 kilometer af te leggen. Dit jaar steunen we Villa Boerebont, een jeugdhulporganisatie die zich met passie inzet voor kwetsbare jongeren in Breda.

Samen voor Villa Boerebont

Bij Easyflex geloven we in het maken van een positieve impact, zowel in de sportwereld als in de samenleving. Als hoofdsponsor van de 40 van Breda dragen we niet alleen financieel bij, maar zijn we ook actief betrokken bij het evenement. We willen kwetsbare jongeren een steuntje in de rug geven, zodat ze een goede (door)start kunnen maken in het leven. Met de opbrengsten van de 40 van Breda willen we ondersteunen in het belangrijke werk van Villa Boerebont.

Een veilige omgeving voor jongeren

Villa Boerebont is een jeugdhulporganisatie in Breda die jongeren met diverse uitdagingen begeleidt. Ze bieden woonbegeleiding, individuele begeleiding en dagbesteding aan jongeren met psychische problematiek, gedragsproblemen, een verstandelijke beperking of een combinatie hiervan. Bij Villa Boerebont krijgen deze jongeren de kans om zich te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren, terwijl ze kunnen rekenen op een veilige en ondersteunende omgeving. We zijn vastbesloten om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van deze jongeren en hen de steun te bieden die ze nodig hebben om te groeien.

Easyflexers in actie tijdens de Singelloop

Ook dit jaar nemen er veel sportieve Easyflexers deel aan de Bredase Singelloop. Samen met alle lopers, sponsoren en supporters willen we er een onvergetelijke editie van maken. De Singelloop is namelijk niet alleen een sportief evenement, maar ook een gezellig en bourgondisch feest in het hart van Breda.

Samen creëren we impact

Samen met alle betrokkenen streven we ernaar een positieve invloed te hebben op Villa Boerebont en de jongeren die zij ondersteunen. Door ons te verbinden aan de 40 van Breda en geld in te zamelen, dragen we bij aan het creëren van een veilige thuisbasis en het bieden van kansen aan kwetsbare jongeren.

Steun Villa Boerebont met een donatie

Voor meer informatie over het evenement kun je terecht op de website van de 40 van Breda. Op deze website kun je gedetailleerde informatie vinden over de hardloopwedstrijd, de routes en het programma. Bovendien is het heel eenvoudig om via deze website een donatie te doen om Villa Boerebont te steunen en om bij te dragen aan hun waardevolle inzet. We willen iedereen bij voorbaat bedanken voor hun vrijgevigheid en betrokkenheid!

Voor de lopers. Voor de sponsoren. Voor Villa Boerebont. 💪
Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief