Easyflex trotse hoofdsponsor van de 40 van Breda!

Easyflex trotse hoofdsponsor van de 40 van Breda tijdens 35e editie Bredase Singelloop!

Oog voor de toekomst

Na weken van (gezamenlijke) training was het zondag 2 oktober dan eindelijk zover: de 40 van Breda ging van start! De binnenstad van Breda werd volledig gevuld door duizenden hardlopers die zich klaarmaakten voor hét sportiefste evenement van het jaar, de Bredase Singelloop!

De 40 van Breda werd opgedeeld in vier afstanden: 5, 10, 21 en 4 km (familieloop); in totaal 40 kilometer. Als trotse hoofdsponsor konden onze sportieve Easyflexers natuurlijk niet ontbreken!

Stichting Ushersyndroom & -Driving Nurses

Hardlopen voor een betere gezondheid en voor de gezelligheid is natuurlijk mooi meegenomen, maar de organisatie van 40 van Breda gaat nog nét een stap verder. Het doel van het evenement is namelijk het ophalen van een mooi bedrag voor twee goede doelen: Stichting Ushersyndroom en Stichting Driving Nurses. Deze goede doelen zijn al jaren actief en kunnen zich door donaties blijven inzetten voor kinderen met een erfelijke aandoening en adequate zorg bieden aan zwangere vrouwen en hun pasgeboren kindjes.

Stichting Ushersyndroom: een netwerkorganisatie voor en door mensen met het Ushersyndroom. Het Ushersyndroom is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij kinderen doof of slechthorend geboren worden. Uiteindelijk worden mensen met het Ushersyndroom doof én blind. De stichting zamelt geld in voor, met name, wetenschappelijk onderzoek rondom deze erfelijke vorm van doof-blindheid. Het doel van het onderzoek is om deze aandoening in de toekomst beter te behandelen of de ontwikkeling ervan te kunnen remmen.

Stichting Driving Nurses: een organisatie die zorg biedt aan zwangere en recent bevallen vrouwen en hun pasgeboren baby’s. Deze vrouwen bevinden zich in afgelegen gebieden in de Subsahara (Afrika), waar geen goede zorg beschikbaar is. De missie van Driving Nurses is het terugdringen van moeder- en kindsterfte in Afrika door de juiste (na)zorg te bieden.

Opgehaalde bedrag

Het bedrag is inmiddels bekend gemaakt door de organisatie van de 40 van Breda. Er is door 449 donateurs een bedrag van maar liefst €26.766 opgehaald! Een ontzettend mooi bedrag, wat uitgekeerd zal worden in twee delen aan beide goede doelen. Samen hebben we oog voor de toekomst.

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief