€2800 opgehaald tijdens Grand Opening

€2800 opgehaald tijdens Grand Opening!

Grand Opening
13 oktober was het dan eindelijk zover: de Grand Opening van ons nieuwe pand vond plaats! Voor de opening hebben wij als cadeautip een donatie voorgesteld voor twee goede doelen die ons na aan het hart liggen, namelijk: 40vanBreda en Stichting Centrum voor Circuskunst. Beide stichtingen belichamen sportiviteit en goede doelen voor o.a. kinderen, wat wij erg belangrijk vinden in sponsoring.

40vanBreda: een sportief evenement waarbij de deelnemers alle afstanden van de Bredase Singelloop lopen om zo geld in te zamelen voor kinderen met het Ushersyndroom en Flying Nurses die zich inzetten voor zwangeren en recent bevallen vrouwen in de Subsahara. Er is dit jaar een fantastische €41.011 ingezameld!

Stichting Centrum voor Circuskunst: biedt cursussen aan speciaal gericht op kinderen waar persoonlijke ontwikkeling, sportiviteit en verbinding centraal staat.

Bedrag
Het geld is inmiddels geteld waarbij we uitkwamen op een fantastische €2800! Namens Easyflex hebben wij besloten om dit te verdubbelen, waardoor beide stichtingen separaat €2800 zullen ontvangen. De cheques zijn afgelopen week overhandigd door de eigenaar van Easyflex: Toine Bommelijn.
We willen onze klanten, partners en leveranciers enorm bedanken voor deze bijdrage!

Nieuwsbrief