3 tips om flink tijd te besparen in Easyflex

3 tips om flink tijd te besparen in Easyflex

Middels onze webservice bundels kun je het adres van een flexwerker of relatie automatisch laten aanvullen met de straat. Ook kun je hiermee een locatiekaart of route-informatie opvragen. En wist je al dat we sms-bundels hebben waarmee je direct vanuit Easyflex (groepen) flexwerkers kunt smsen? 3 handige tips waarmee je veel tijd bespaart!

Adresverrijking
Middels de optie ‘Adresverrijking’ wordt bij elk adres dat je in Easyflex invoert, de straatnaam automatisch ingevuld. Dat bespaart je een hoop werk bij het inschrijven van flexwerkers en relaties! Deze optie kun je gebruiken op elke plek in Easyflex waar je adressen vastlegt, dus niet alleen bij flexwerkers en relaties, maar bijvoorbeeld ook bij het meld- en werkadres in de aanvraag of plaatsing. Zoals je weet wordt na het invoeren van de postcode, altijd automatisch door Easyflex de bijbehorende plaats gevuld. Wanneer je onze webservice bundel afneemt en vervolgens de knop ‘Zoek adres’ activeert, wordt de bijbehorende straatnaam direct ingevuld.

Locatie en route-informatie
Op verschillende plaatsen in Easyflex kun je gebruik maken van de Locatie en route-informatie. Middels deze tool kun je een locatiekaart opvragen waarop je de ligging van de locatie op een kaart ziet. Deze kaart kun je dan exporteren of printen. Wanneer je in deze tool 2 adressen invoert, kun je het systeem met één druk op de knop laten berekenen wat de afstand en reistijd is, volgens zowel de kortste als snelste route. De Locatie en route-informatie kun je onder andere opvragen bij flexwerkers, relaties en in plaatsingen. Op die manier kun je bijvoorbeeld snel zien wat de afstand is tussen de werklocatie van de relatie en het thuisadres van de flexwerker! Dat bespaart je weer een handeling om dit handmatig in Google Maps te zoeken.

SMS bundels
Middels de SMS bundels van Easyflex kun je direct vanuit Easyflex sms-en. Dat bespaart je dus het opzoeken van het telefoonnummer van de flexwerker, het nummer intypen op je telefoon en daar een bericht invoeren. Wanneer je bij een flexwerker op het tabblad ‘Algemeen’ het SMS-icoontje achter zijn of haar naam activeert, kun je direct een SMS bericht typen en versturen! En wat misschien nog wel handiger is, is dat je ook groepen flexwerkers in één keer kunt SMS’en. Dit doe je vanuit Matching, waar je zelf bepaalt hoe je de groep samenstelt die de SMS moet ontvangen. Zo kun je bijvoorbeeld alle actieve flexwerkers in één keer sms-en.

Om van deze opties gebruik te kunnen maken, heb je een webservice bundel of SMS bundel nodig. Wil je deze aanvragen of wil je meer informatie over de kosten van deze bundels? Neem dan contact op met onze administratie via administratie@easyflex.nl

Nieuwsbrief