BRO Administraties

 

BRO Administraties

Easyflex Marketplace

BRO Administraties
Als zelfstandig uitzendondernemer richt u zich op uw kernactiviteiten, dat betekent uw kostbare tijd besteden aan commerciële activiteiten en het managen van uw organisatie. Een goede administratie is van essentieel belang, voor tijdige en correcte verwerking van de lonen en facturatie.

Met ruim 20 jaar ervaring in de uitzendbranche is BRO Administraties voor vele kleine en middelgrote uitzendbureaus hét servicebureau. Op afstand verzorgen wij alle backoffice activiteiten of u kiest voor een gedeeltelijke uitbesteding. Wij bieden u een passend dienstenpakket aan tegen een marktconforme prijs.

Sturen van uw organisatie
Naast de bovengenoemde werkzaamheden kunt u terecht voor uw gehele financiële administratie. Maandelijks ontvangt u van ons diverse rapportages waar u daadwerkelijk mee kunt sturen.

Begeleiding van controles
De audits voor certificeringen kosten u als ondernemer veel tijd. U kunt er voor kiezen deze audits in handen te geven van BRO Administraties. Wij begeleiden bij ons op kantoor de audit en dienen als aanspreekpunt.

Procesmanagement
Het volledig inrichten van uw loonadministratie, het voorzien van deskundig advies over uw kostprijs én het gebruik van uw softwarepakket. Daarnaast optimaliseren en onderhouden wij uw processen, structureel of juist incidenteel, precies zoals u het wenst!

Ons dienstenpakket:
Financiële administratie
Backoffice werkzaamheden
Salarisadministratie vaste medewerkers
Consultancy en ondersteuning
Procesmanagement
Debiteurenbeheer
(Tijdelijke) verwerking van urendeclaraties

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
BRO Administraties B.V.
Niels de Nijs / Pieter Vlasveld
Leidse Schouw 2
2408 AE Alphen aan den Rijn
0172-782160

Contactgegevens
http://www.bro-administraties.nl/
info@bro-administraties.nl

Nieuwsbrief