Dataservice: koppel elke partij aan Easyflex!

Dataservice: koppel elke partij aan Easyflex!

Easyflex heeft een aantal jaar geleden de keuze gemaakt om meer samenwerkingen aan te gaan met andere (externe) partijen. Hiermee willen wij voorzien in de behoefte van de klant, onze samenwerkingen versterken en de gebruiksvriendelijkheid vergroten.

Wat is het?
Easyflex heeft een sterke API ontwikkeld waarmee we het mogelijk hebben gemaakt om met Easyflex te kunnen koppelen. Een API is een afkorting die staat voor ‘Application Programming Interface’. Deze API maakt het mogelijk om andere systemen en software een ‘ingang’ tot het systeem te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een planningspakket wat je wilt koppelen aan Easyflex.

Wat kun je ermee?
Met de ingang, ofwel de API, kunnen andere systemen met Easyflex communiceren en gegevens uitwisselen. De andere partij gebruikt de API om Easyflex aan te spreken. Via de API kunnen dan de benodigde gegevens uitgewisseld worden. Dit kunnen o.a. NAW gegevens, urenbestand gegevens en meer. Een overzicht van alle velden die de dataservice bevat kun je terugvinden in ons handboek onder ‘downloads’ > ‘Easyflex documenten’ > ‘Dataservices Easyflex’.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor de dataservice zijn €20,- per week, per werkmaatschappij.

Aan de slag!
Enthousiast geworden en wil je hier direct mee aan de slag? Stuur dan snel een mailtje naar sales@easyflex.nl met het verzoek om de dataservice te activeren. Let op: geef in het mailtje aan om welke werkmaatschappij(en) het gaat.

Nieuwsbrief