De bouw van ons nieuwe pand is in volle gang!

De bouw van ons nieuwe pand is in volle gang!

De bouw van ons nieuwe pand aan de Europaweg is in volle gang! Naar verwachting zal volgend jaar hier ons nieuwe bedrijfspand staan. Lees hieronder het leuke artikel (mét interview!) wat in BNdestem is verschenen (bron: www.bndestem.nl)

“Gisteren ging de schop in de grond, en naar verwachting verrijst er volgend jaar een groot, nieuw bedrijfspand aan de Europaweg. Het kavel heeft jarenlang braak gelegen, maar biedt nu een mooie zichtlocatie voor het nieuwe pand van Easyflex: ,,We willen graag mensen uit de buurt aantrekken’’, verklaart Mark Remie (56), directeur. ,,Ik had 18 jaar geleden nooit kunnen bedenken dat we ooit een eigen pand zouden bouwen’’, bekent eigenaar Toine Bommelijn (46) lachend met een schop in zijn handen.

Van zolderkamer naar bedrijf

Wat in 2001 begon op een zolderkamertje in Made, groeide in de afgelopen jaren uit tot een bedrijf met 55 medewerkers. Easyflex ontwikkelt software gericht op de uitzendbranche, waarmee flexwerk eenvoudig wordt gemaakt. ,,In 2010 verhuisden we naar Oosterhout, dat voelde toen als een logische stap dicht bij huis. Dat is zo goed bevallen dat we niet meer weg willen, bovendien wonen vrijwel al onze medewerkers in de buurt’’, vult Remie aan.

Momenteel is het bedrijf aan de Hoevestein gevestigd, in twee naast elkaar gelegen panden. ,,We wilden verhuizen omdat je in twee verschillende panden toch aparte clubjes krijgt onder je medewerkers. Dat is niet goed voor de samenwerking’’, stelt hij. ‘’Mijn accountant zit ook op Europark. Ik reed al heel vaak langs dit terrein maar ik keek er steeds overheen omdat het al zo lang braak ligt. Het was mijn vrouw die me erop wees’’, vertelt Bommelijn.

Bekend zijn in Oosterhout

,,Het pand hiernaast is in 2000 gebouwd, dus ik vermoed dat her hier sinds die tijd braak moet liggen. Ik heb gehoord dat er eigenlijk een groot kantoorgebouw zou komen destijds, alles was al rond. Toen brak de crisis in Amerika uit en durfde men het niet meer aan,’’ licht hij toe. ,,Wij hoeven geen zichtlocatie aan de snelweg, maar willen wel graag bekend zijn in Oosterhout. Bovendien willen we mensen hier uit de buurt aantrekken’’, aldus Remie. ‘’Het is dan ook onze doelstelling de werkgelegenheid hier in Oosterhout te stimuleren.’’

Blijven groeien

Het bedrijf telt nu 55 medewerkers, maar hoopt dat aantal in de toekomst te verdubbelen. ,,We hebben daarom het kavel aan de overkant ook gekocht voor de parkeergelegenheid’’, aldus Bommelijn. In totaal kost Easyflex 3000 vierkante meter grond, waarvan 1800 vierkante meter bestemd voor het nieuwe bedrijfspand. Het pand wordt opgebouwd uit een aluminium raster en voorzien van veel hoge ramen. Dat representeert de transparantie van het bedrijf. ,,Volgend jaar zijn we rond deze tijd hopelijk aan het verhuizen. We kijken ernaar uit!’’, besluit Remie.”

Deel uitmaken van ons team?

Wil jij meebouwen aan de toekomst van Easyflex? Ben jij die enthousiaste teamplayer die we zoeken? Check dan snel onze vacatures op de website: www.easyflex.nl/jobs/

Nieuwsbrief