De jongens van beheer

https://www.easyflex.nl/wp-content/uploads/2017/03/5.-de-jongens-van-beheer-bewerkt-1030×579.jpg’ attachment=’3466′ attachment_size=’large’

De jongens van beheer

De mannen achter de Easyflex schermen verdienen ook een plaats in de spotlight. Deze keer aan het woord Tim en Bram, beter bekend als de Jongens van Beheer! Hoe zijn zij bij Easyflex terecht gekomen? Wat was hun grootste uitdaging? En wat is de belangrijkste les die zij hebben geleerd?

We beginnen bij het begin… Hoe zijn jullie bij Easyflex terecht gekomen?
Tim: Ronald stuurde mij op precies het juiste moment een bericht met de vraag of ik interesse had in een nieuwe uitdaging. Sinds dat bericht 2,5 jaar geleden is Easyflex mijn 2e thuis geworden.

Bram: Via een gesprekje in de kappersstoel! Op het werk van mijn vriendin kwam een vacature van ontwikkelaar ter sprake. Na mijn reactie hierop werd ik uitgenodigd om eens te komen babbelen. Dit is zo goed uitgepakt dat ik nu al 6 jaar bij Easyflex werk! Ik ben begonnen als ontwikkelaar en 2 jaar geleden gewisseld naar beheer.

Wat is tot nu toe de grootste uitdaging voor jullie geweest?
Het professionaliseren van zowel onze interne als onze productie omgeving. In het begin probeerden wij zoveel mogelijk zelf te doen. De afgelopen jaren hebben we de banden met onze leveranciers versterkt. Samen zijn we elke dag in touw om de stabiliteit van het platform te garanderen.

Waar zijn jullie het meest trots op?
Wij zijn druk bezig geweest met de vereenvoudiging van ons platform en de bijbehorende professionaliseringsslag. Hiermee hebben wij het aantal storingen drastisch weten terug te brengen. Easyflex wordt hierdoor nog beter en stabieler!

Wat is de belangrijkste les die jullie ooit hebben geleerd?
Schoenmaker, blijf bij je leest! Blijf de dingen doen waar je zelf goed in bent. Laat anderen focussen op hun eigen sterke punten.

Welk advies of feitje zou volgens jullie algemeen bekend moeten zijn?
Er zit wel degelijk verschil tussen de ICT omgeving thuis en zakelijk! Grote verschillen liggen in de opzet van e-mail, opslag van bestanden en beveiliging.

Wat is iets dat veel mensen denken maar totaal niet klopt?
Veel mensen vragen: jij doet toch iets met computers? Als wij dit met ja beantwoorden wordt er direct van uit gegaan dat wij alle grote en kleine computer problemen direct kunnen oplossen.

Nieuwsbrief