Easy overgaan naar 2019 met BRO

Easy overgaan naar 2019 met BRO

In Easyflex kun je de Jaarwissel stap voor stap uitvoeren aan de hand van een stappenplan. We helpen je op een aantal manieren, waaronder door de vaste premiepercentages en franchises al voor je in te vullen. Ook kun je in Easyflex het oude loonjaar nog even openhouden, terwijl het nieuwe loonjaar al geopend is. Je hoeft dus rond de Kerst en jaarwisseling niet snel nog het jaar af te sluiten!

Er zijn nog wel een paar instellingen die je zelf moet vastleggen, omdat deze voor iedereen verschillend zijn. Denk aan premies waarvoor je beschikkingen ontvangt of looncomponenten die bij de Werkkostenregeling behoren. Het doorvoeren van de wijzigingen is niet heel veel werk, maar het zijn wel erg belangrijke instellingen die je voor een heel jaar gaat vastleggen.

Het is mogelijk om de werkzaamheden voor de Jaarwissel uit te besteden aan BRO Administraties. BRO Administraties is een Certified Professional van Easyflex. Door de jarenlange samenwerking met Easyflex heeft BRO Administraties uitgebreide kennis van de applicatie. BRO rekent hier € 112,50 per uur voor. Heb je interesse in de diensten van BRO Administraties, neem dan contact op via niels@bro-administraties.nl of pieter@bro-administraties.nl of 0172-782160.

Nieuwsbrief