Easy overgaan naar 2021 met de webinar en BRO!

Easy overgaan naar 2021 met de webinar en BRO

Zodra loonjaar 2021 beschikbaar is kun je stap 1 van de jaarwissel uitvoeren. In totaal zijn er 3 stappen, welke allemaal uitvoerig zullen worden beschreven in ons online handboek. We helpen je alvast op een aantal manieren, bijvoorbeeld door de vaste premiepercentages en franchises al voor je in te vullen. Ook kun je in Easyflex het oude loonjaar nog even open houden, terwijl het nieuwe loonjaar al geopend is. Je hoeft dus rond de Kerst en Jaarwisseling niet snel nog het jaar af te sluiten!

Er zijn nog wel een paar instellingen die je zelf moet vastleggen, omdat deze voor iedereen verschillend zijn. Denk aan premies waarvoor je beschikkingen ontvangt of looncomponenten die bij de Werkkostenregeling behoren. Het doorvoeren van de wijzigingen is niet veel werk, maar het zijn wel erg belangrijke instellingen die je voor het komende jaar gaat vastleggen.

Webinar

Om je goed voor te bereiden op de stappen van de Jaarwissel bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan de webinar ‘Jaarwissel 2020/2021’. In deze webinar van maximaal 90 minuten lopen we alle stappen van de jaarwissel door en leggen we uit hoe je deze stappen uit kunt voeren. Het is uiteraard mogelijk om in deze webinar vragen te stellen. Er zal ook aandacht worden besteed aan eventuele wet- en cao-wijzigingen die relevant zijn voor de uitzendbranche. Deelname bedraagt €100,- per persoon. Je kunt je aanmelden via de volgende link: /trainingen-en-webinars/.

Het is daarnaast ook mogelijk om stap 1 van de jaarwissel uit te besteden aan BRO Administraties. BRO Administraties is een Certified Professional van Easyflex. Door de jarenlange samenwerking met Easyflex heeft BRO Administraties uitgebreide kennis van de applicatie. BRO rekent hier € 112,50 per uur voor. Heb je interesse in de diensten van BRO Administraties, neem dan contact op via niels@bro-administraties.nl of pieter@bro-administraties.nl of bel 0172-782160.

Nieuwsbrief