Easyflex en De 40 van Breda

Easyflex en De 40 van Breda

Zondag 1 Oktober was het weer zover, de 40 van Breda, tijdens de jaarlijkse Singelloop! Hoewel Easyflex-ers zich vaker van hun sportieve kant laten zien, wilden we dit jaar een extra steentje bijdragen. Daarom verbonden wij onze naam als sponsor aan de 40 van Breda, de stichting waarbij lopers álle afstanden van de Singelloop lopen. Een hele marathon dus en dan voor het goede doel!

Goede doelen van De 40 van Breda
De D40vB is een hardloop evenement rondom de Bredase Singelloop waarop de deelnemers net een stapje extra doen in het belang van hun medemens. Dit jaar liepen ze ruim 40 kilometer (alle afstanden van de singelloop) voor 2 goede doelen. Beide doelen zetten zich in voor de generatie van de toekomst.

Driving Nurses
De stichting Driving Nurses (voorheen Run4Mtakuja) zet zich specifiek in om moeder- en kindersterfte tegen te gaan in de meest afgelegen gebieden van Tanzania. Met het sponsorgeld van de 40 van Breda rijdt nu al een Mama Bus rond in de omgeving en worden 20.000 mensen van zorg voorzien.

Stichting Ushersyndroom
De stichting Ushersyndroom zet zich in voor kinderen om hen te helpen om te gaan met het Ushersyndroom, terwijl er ijverig wordt gewerkt aan het vinden van een remedie. Met het sponsorgeld van de 40 van Breda wordt het onderzoek gesteund en krijgen de kinderen een kans om te blijven zien en horen.

Totaal opgehaald bedrag
Wij hebben met alle deelnemers en sponsoren hard geknokt om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Net voor de loop werd het opgehaalde bedrag onthuld; maar liefst €19.750,-! Wij willen graag de organisatoren (Suus, Harrie, Stijn, Frank, Rochelle en Jeroen) bedanken voor hun inzit en het geweldige initiatief.

Tot volgend jaar!

Nieuwsbrief