Easyflex komt milieubewust naar je toe!

Easyflex & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Easyflex hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij zijn bewust bezig met onze impact op mens en milieu en hanteren de 3 p’s: people, planet en profit.

Hier geven wij invulling aan door onder andere te investeren in persoonlijke ontwikkeling, een duurzaam pand, groene opties en meer! Niet alleen is ons pand duurzaam, ook onze initiatieven dragen bij aan een beter milieu en klimaat.

Viridi Air Partnership

Zo planten wij in samenwerking met Viridi Air bomen om aantoonbaar bij te dragen aan schone lucht. Als organisatie staan wij namelijk voor duurzaamheid en vergroening. Lees hier meer over ons Viridi Air Partnership!

Easyflex komt milieubewust naar je toe!

Om ook de Easyflexers weer milieubewust naar onze klanten toe te kunnen laten gaan, hebben we besloten om volledig elektrische auto’s aan te schaffen en onze benzineauto’s te vervangen. Een elektrische auto stoot namelijk 40 procent minder CO2 uit dan benzine- of dieselauto’s! Daarnaast hebben de auto’s geen uitlaat waar fijnstof of stikstofoxiden uitkomen, en dus wordt onze luchtkwaliteit beter! We zijn daarom enorm trots dat we zes volledig elektrische Volkswagen ID.3’s in ontvangst hebben mogen nemen.

Fijn om ook op deze manier bij te dragen aan een beter milieu en klimaat!

Bewust, duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Benieuwd naar onze visie en wat wij nog meer doen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen? Lees hier meer!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze initiatieven? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel +31(0)162 690 410

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief