Easyflex koppelt met Qlik Sense

Easyflex koppelt met Qlik Sense

Qlik® (NASDAQ: QLIK), leider in visual analytics, sluit een partnership met Easyflex. Easyflex gaat Qlik Sense® integreren waardoor je als Easyflex gebruiker toegang krijgt tot de data-analyse en data-visualisatie mogelijkheden van Qlik Sense. Met behulp van visuele dashboards krijg je inzicht in en overzicht van ieder aspect van je bedrijf, inclusief alle vestigingen. Hierdoor kunnen al jouw medewerkers dagelijks slimme beslissingen nemen.

Integraal overzicht met visuele dashboards
Wij hebben voor Qlik gekozen om de toenemende vraag om data uit meerdere organisaties eenvoudig en eenduidig te analyseren te beantwoorden. Veel uitzendbureaus hebben te maken met meerdere bv’s en vestigingen. Het verkrijgen van een duidelijk overzicht kostte hierdoor veel rapportagetijd en ging gepaard met veel handmatig werk. Qlik Sense is in staat om data uit meerdere bronnen bijeen te brengen en in één oogopslag visueel weer te geven.

Een eerste pilot met Qlik Sense wordt gestart met uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk.

Mark Remie, COO bij Easyflex: “Qlik Sense is een zeer waardevolle oplossing voor onze klanten om een eenduidig overzicht te krijgen van de organisatie. Als iedere vestiging of business unit aan de slag gaat met eigen rapportages, loop je het gevaar op inconsistentie of dat je belangrijke inzichten mist. In één oplossing kunnen onze klanten nu data afkomstig van iedere bron combineren, analyseren en correleren. Juist deze aanpak leidt vaak tot verrassende nieuwe inzichten.”

Sabine Palinckx, Country Manager Benelux bij Qlik: “De flexwerkbranche is volop in beweging en ook hier geldt dat inzicht in data een krachtig middel is om de juiste beslissing te nemen. Easyflex heeft dat goed begrepen en biedt middels dit partnership klanten de autonomie om zelf op zoek te gaan naar het verhaal dat schuilgaat in hun data.”

Nieuwsbrief