Easyflex Lente Event 2017

Easyflex Lente Event 2017

2017 wordt een jaar van groei! Kersverse producten, nieuwe werkwijzen en een bloeiende flexbranche. Voordat de zomer opduikt, willen wij je graag uitnodigen voor het Easyflex Lente Event op donderdag 6 april aanstaande in de Glazen Ruimte te Maarssen. Daar laten we je de nieuwste ontwikkelingen zien, een mooie mix vanuit de markt en Easyflex.

Easyflex Lente Event
We mogen een aantal topsprekers verwelkomen. STOOF bijt het spits af met een workshop over opleiding en ontwikkeling in de flexbranche, waarna Marjolein Draaijer (Easyflex) ons samen met Serkan Ünal (Qlik) wegwijs maakt in het grasgroene Dataview. Mindhacker Marc Woods neemt ons mee op een mentale ontdekkingsreis en we eindigen met een presentatie van Tres Dijkshoorn (FlexAssets) over duurzame inzetbaarheid. De middag sluiten we af met een borrel, voorproevend op de lente. Daar kun je ook alle andere nieuwe producten van Easyflex live beleven, zoals Digitale Handtekening, Flexwrapp, Planning en natuurlijk Dataview.

Programma
14:30 uur Ontvangst
15:00 uur Welkomstwoord
15:15 uur Workshop STOOF – Chantal Huinder en Adriana Stel
15:45 uur Demonstratie Dataview – Marjolein Draaijer en Serkan Ünal
16:15 uur Pauze
16:30 uur Mindhacking – Marc Woods
17:00 uur Duurzame Inzetbaarheid – Tres Dijkshoorn
18:00 uur Afsluitende borrel

Kosten
Het evenement is gratis voor jou als Easyflex-gebruiker en je kunt tot 2 personen aanmelden per organisatie. Graag weten we vooraf of je erbij kunt zijn, dus meld je aan vóór 16 maart via deze link. Let op: vol=vol!

Nieuwsbrief