Easyflex sponsort TEDxBreda

Easyflex sponsort TEDxBreda

Easyflex gelooft dat het in haar verantwoordelijkheid ligt om bij te dragen aan de ontwikkeling van innovatieve ideeën. Als softwarebedrijf dat drijft op innovatie, snappen wij hoe onmisbaar ze zijn om onze wereld te blijven ontwikkelen.

Met onze brede range van klanten, doelen wij erop om innovatie en inspiratie door te geven en dat is ook precies wat we doen door TEDxBreda te sponsoren.

Dat inspiratie iets moet zijn dat je doorgeeft, komt heel duidelijk naar voren in de visie van Ronald van der Lee en Toine Bommelijn, samen staan zij als directie aan het roer van Easyflex.

Wij vroegen hen de reden achter de sponsoring van TEDxBreda:

“Ongeveer 2/2,5 jaar geleden zijn we op TED gestuit door een film van Jason Fried. Hij heeft destijds TEDtalk gehouden over ‘Why work doesn’t happen at work’. Dat heeft ons zo enorm geïnspireerd dat we er een experiment van wilde uitvoeren bij Easyflex. We hebben met z’n allen 3 uur totaal ongestoord gewerkt.

Dit heeft extreem veel veranderingen teweeg gebracht. Onze processen zijn onder de loep genomen en onze communicatie is erdoor verbeterd. Het was 1 filmpje en het heeft zoveel positieve effecten op onze organisatie gehad! Als je zoiets ervaart, wil je daar iets voor terug geven. Wij wilden die inspiratie doorgeven; de kracht van ideeën delen.

Het grappige is, alles is echt met alles verbonden. Jason Fried weet het misschien niet eens, dat aan de andere kant van de wereld zijn inspiratie tot vorm is gekomen in ons alledaagse werk.

Daarom wilden wij vanuit Easyflex graag iets terugdoen, in het vertrouwen dat andere mensen daar weer hun voordeel mee kunnen doen.

Want in onze opinie draait alles om verbonden zijn en is inspiratie iets dat je doorgeeft: het is van iedereen!”

Bekijk hieronder de TEDtalk van Jason Fried:

Easyflex is trots om ook dit jaar de hoofdsponsor van TEDxBreda te zijn. Het thema van dit jaar is ‘Time to Wonder’, maar TEDxBreda staat ook vol achter TED’s motto: ‘Ideas worth spreading’. Dat komt ook naar voren in de TEDxBreda Awards, waar op 11 september de wildcard voor TEDxBreda wordt uitgegeven aan de brenger van het beste idee.

TEDxBreda 2013 vindt plaats op 31 oktober in Mezz Breda. Wil je hierbij zijn, dan kun je nu een gooi doen naar een plek door je motivatie in te vullen op de site van TEDxBreda.

Op deze site kun je ook terecht om meer te lezen over de sprekers, maar wij houden je zeker ook op de hoogte via Twitter en Facebook. Dit wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent!

Nieuwsbrief