Easyflex Webinarweek

Easyflex Webinarweek

28-02 t/m 04-03

Haal meer uit Easyflex!

Tijdens de Easyflex Webinarweek komen belangrijke onderwerpen aan bod die jou helpen om Easyflex optimaal te gebruiken. Wil jij ook alles uit Easyflex halen?

Meld je dan snel aan voor de webinars!

1. Frontoffice 28-02 (09:00 uur)

Wil jij meer halen uit de frontoffice van Easyflex? Denk hierbij aan selectietabellen, memobladen, matching en het sollicitatieproces. Krijg meer inzicht in je processen en leer hoe je de benodigde gegevens goed in kaart kunt brengen.

2. EF2GO 01-03 (09:00 uur)

Breng je frontoffice dichterbij dan ooit. Easyflex2Go (EF2GO) is het frontoffice-portaal van Easyflex. EF2GO is ontwikkeld om je frontoffice-zaken nóg sneller en efficiënter te regelen. Denk hierbij aan het uitnodigen van kandidaten, het tijdig signaleren van niet aangeleverde gegevens, digitaal uren doorgeven en accorderen, en het versturen van mailings.

3. Documentmanagement 01-03 (15:00 uur)

Het verwerken van documenten in je administratie is een tijdrovend proces. Van het genereren, printen en versturen tot het nabellen, controleren en archiveren. Dat moet eenvoudiger kunnen, toch? Met documentmanagement vereenvoudig, digitaliseer en versnel je de totale administratie. Met één druk op de knop staan alle documenten direct op de juiste plaats.

4. Dataview 02-03 (09:00 uur)

Pak de controle over je data terug. Mis je soms het overzicht over je bedrijfsresultaten? Raak je door de stroom aan cijfers het spoor bijster? Heb je door het beheer van meerdere BV’s geen grip op de overkoepelende of juist individuele prestaties? Dataview geeft je de grip op je data terug.

5. Urenbestanden 03-03 (09:00 uur)

Wil jij met één druk op de knop bestanden verwerken zodat jij gelijk je urendeclaraties kan klaarzetten en zelfs automatisch je plaatsingen kan aanmaken? In deze webinar leren we je een definitie te maken en geven we je de tools om gelijk zelf aan de slag te gaan.

6. ET-regeling 04-03 (09:00 uur)

Werk jij met buitenlandse flexwerkers en pas je de ET-regeling toe? In deze webinar nemen we je mee in een aantal rekenvoorbeelden en geven we je informatie over het toepassen van de regeling. Zo kun jij op een correcte manier je inhoudingen verwerken en heb je de administratie inzichtelijk en goed op orde.

7. Margefacturatie 04-03 (15:00 uur)

Wil je na het uitvoeren van de reguliere facturatie een margefactuur aanmaken voor de intermediair? In deze webinar laten we zien waar je de instellingen kunt vastleggen en hoe je een margefactuur aanmaakt. Zo zorg je voor een snelle en efficiënte afhandeling.

Kosten

De kosten voor deelname zijn €75,- per webinar (exclusief btw).

Aanmelden

Meld je eenvoudig aan via onderstaand registratieformulier. Selecteer hierbij de webinars naar keuze. De andere webinars kun je op ‘Niet inschrijven’ laten staan.

Vragen?

Heb je vragen over de webinars? Neem dan contact met ons op via trainingen@easyflex.nl of bel +31(0)162 – 690 410. We helpen je graag verder!

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.

Nieuwsbrief