Die flexwerk software – dat kan makkelijker!

Flexwerk software: op deze manier maakt Easyflex het makkelijker

Je kent het wel: je voelt de drukte van de jaarovergang nu al aankomen, ontdekt weer een onverklaarbare fout in een loonstrook en je softwareleverancier is wéér niet te bereiken… Vraag je je af of het niet allemaal makkelijker kan? Of twijfel je nog tussen het zelf doen van je administratie of het uitbesteden ervan? Op zoek naar het antwoord, hebben we een aantal kritische vragen voor je op een rijtje gezet.

Waarom zou ik voor Easyflex kiezen?

Het is al jaren onze missie om flexwerk eenvoudig te maken. En dat is ook nodig denken wij. Elk jaar verandert er zo ontzettend veel op het gebied van de wet- en regelgeving, je kunt het bijna niet bijhouden. Als ondernemer wil je je echt niet bezighouden met de details uitpluizen bij elke kleine wijziging. Dan wil je software waar je op kunt vertrouwen voor die wijzigingen, zodat jij gewoon je werk kunt blijven doen. Met een gerust hart, want op die kloppende loonstrook kan je rekenen.

Uitbesteden of zelf doen?

Twijfel je nog om je administratie uit te besteden? Onze geautomatiseerde processen zoals je verloning, facturatie en het documentmanagementsysteem maken die keuze makkelijk. Uitbesteden kan al snel in de papieren lopen en Easyflex stelt je in staat om op een veilige en goedkope manier je eigen administratie te doen. Daarnaast krijg je, dankzij onze nieuwe samenwerking met Qlik, geavanceerd inzicht in je eigen data.

Bieden jullie ook service en begeleiding?

Zeker. Naast dat je kunt vertrouwen op ons stabiele, online systeem, vinden we het ook heel belangrijk om er echt voor onze klanten en gebruikers te zijn. We zorgen voor een soepele start en ons Service Center staat klaar voor al je vragen.
Over soepel gesproken, wist je trouwens dat de jaarovergang bij Easyflex met 3 klikken geregeld is? Hoef je je daar ook geen zorgen meer over te maken. Op vakantie met kerst dit jaar? Easyflex maakt het mogelijk.

Wat brengt de toekomst?

We zorgen niet alleen dat de software up-to-date is met de laatste wet- en regelgeving, we blijven steeds nieuwe producten en functionaliteiten ontwikkelen. Onlangs was dat het volledig geïntegreerde planningssysteem en op dit moment lanceren we de mogelijkheid om (echt) rechtsgeldige, digitale handtekeningen te zetten. Ook aan de kant van de flexwerker is het proces geautomatiseerd. Zij geven alle uren door met een app, die je kunt personaliseren in jouw kleuren. Een contract is zo getekend, daar heb je geen omkijken meer naar.

Kan Easyflex samenwerken met andere software?

Werk je op dit moment met software waar je heel erg tevreden over bent? Geen probleem, Easyflex koppelt al met veel andere software. Zo wordt bijvoorbeeld de koppeling met Plan4Flex nog deze maand gelanceerd.

Hoe begin ik?

Starten met Easyflex is zo gepiept, ook als je overstapt. We begeleiden je bij de inrichting van het online systeem en zelfs de eerste verloning doe je niet alleen. En heb je daarna nog vragen? De medewerkers van het Service Center helpen je verder op weg.
Als je nu met Easyflex start, draai je de rest van 2016 helemaal gratis. Klik hier als je meer wilt weten.

Nieuwsbrief