Genoeg van eindeloos speuren naar de juiste informatie?

Genoeg van eindeloos zoeken naar de juiste informatie?

Natuurlijk wil je niet eindeloos zoeken naar de juiste informatie over de juiste flexwerkers, relaties en aanvragen. Wil je bijvoorbeeld snel een groep flexwerkers en/of relaties benaderen? Ga dan snel aan de slag met ‘Matching’ in Easyflex.

Met het onderdeel ‘Matching’ kun je eenvoudig zoekopdrachten uitvoeren die je voor meerdere doeleinden kunt gebruikten. Denk bijvoorbeeld  aan het zoeken naar een specifieke flexwerker, relatie en aanvraag. Je kunt vanuit hier ook mailen naar een specifieke groep mensen. Wanneer je een match wilt aanmaken, selecteer je in de Easyflex applicatie de module ‘Frontoffice’ en vervolgens het tabblad ‘Matching’. Vervolgens geef je aan waar je de selectie op wil maken. Je maakt hierin een keuze tussen aanvragen, contactpersonen, flexwerkers of relaties. Waar je het onderdeel ‘Matching’ verder voor kunt gebruiken? We zetten de belangrijkste mogelijkheden voor je op een rij:

  1. Zoeken aan de hand van een criteria
    Heb je net een aanvraag binnen gekregen en heb je snel een geschikte flexwerker nodig? Ga dan aan de slag met ‘Matching’. Bij het aanmaken van een matchopdracht kun je met enkele klikken de juiste kandidaat vinden door met de selectieobjecten een zoekcriteria in te geven. Het is mogelijk om meerdere criteria in te geven, bijvoorbeeld werkervaring, opleidingen, vaardigheden en beschikbare vervoersmiddelen. Na het starten van de matchopdracht krijg je de flexwerkers te zien die aan je zoekopdracht voldoen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je voor een specifieke relatie of aanvraag een goede kandidaat zoekt. Door het gebruik van ‘Matching’ maak je het lange speuren naar de juiste match overbodig.
  2. Groep samenstellen
    Informeer je wel eens een groep flexwerkers en/of relaties? Aan de hand van de selectieobjecten in de matchopdracht kun je een gewenste groep samenstellen. Met een batch actie verstuur je die groep eenvoudig een e-mail, SMS of uitnodiging voor Flexwrapp. Stel dat je alle actieve relaties wilt informeren met een e-mail of een groep flexwerkers wilt sms’en omdat je op korte termijn een aanvraag wilt vullen, met het aanmaken van een match kun je dan in een kort tijdsbestek meerdere personen benaderen. Handige tip: je kunt ook etiketten met adressen of bellijsten uitprinten.
  3. Lijsten samenstellen
    Heb je een lijst met gegevens van flexwerkers, relaties en aanvragen nodig? Stel dat je een overzicht van de flexwerkers nodig hebt die voor je werkzaam zijn en je wilt hierbij zien in welke fase zij momenteel zitten, dan maak je een match met het selectieobject ‘Plaatsingen’ om te zien welke flexwerker een lopende plaatsing hebben. Vervolgens kun je via de knop ‘Uitvoer samenstellen’ kolommen met informatie toevoegen zoals de huidige fase etc. Met een batch actie exporteer je deze gegevens naar een CSV bestand.

Ben je enthousiast geworden en wil je aan d slag met het onderdeel ‘Matching’? Bekijk dan de volledige procesbeschrijving en Easyvideo in het online handboek. Heb je hierna nog extra begeleiding nodig bij jou op locatie? Dat kan! Stuur onze consultants een mail via trainingen@easyflex.nl voor het inplannen van een consult.

Nieuwsbrief